10 nieuwe Fastned snellaadstations

De afgelopen periode is niet alleen het aantal elektrische auto’s in Nederland toegenomen, de laadinfrastructuur breidt zich ook alsmaar verder uit. Dit wordt maar weer eens bewezen door de enorme groei van de Fastned snellaadstations. Het afgelopen jaar zijn er in totaal 10 snellaadstations in Nederland bijgekomen. Naast deze groei heeft Fastned op een aantal locaties in Nederland en één in Duitsland 175 kW snelladers toegevoegd.

Tien snellaadstations in Nederland

Het elektrisch rijden wordt steeds voordeliger en makkelijker gemaakt. Niet alleen vanwege de gunstige 4% bijtelling, maar ook door de komst van nieuwe elektrische auto’s. Alle locaties van de snellaadstations in Nederland en sinds kort in ook in Duitsland, kun je terugvinden op de website van Fastned of raadplegen via de app.

Snelladen met 175 kw snelladers

Sinds kort is het ook mogelijk om je volledig elektrische auto op te laden via de 175 kW snelladers. Je kunt hier je Jaguar I-Pace, de Hyundai Kona Electric en de Audi e-tron opladen. Binnen vijf minuten is er weer 100 kilometer actieradius bij. Op de website of via de app kun je meteen bekijken waar de 175 kW snelladers beschikbaar zijn. Op dit moment zijn er in totaal elf locaties in Nederland en één in Duitsland waar je voor de 175 kW snelladers terecht kunt.

Elektrische auto opladen via de app of met een laadpas

Wil je graag je volledige elektrische auto opladen? Je kunt de Fastned-app of de website raadplegen voor alle locaties bij jou in de buurt. Via de Fastned-app of via jouw laadpas kun je in een aantal minuten jouw laadsessie starten. Je kunt onder andere terecht met je laadpas van Maingau, NewMotion, Travelcard, Eneco en Vandebron. Het volledige overzicht van de geschikte laadpassen vind je op de website van Fastned.

Houd er rekening mee dat je laadsessie start op het moment dat je de snellader gekoppeld hebt, de juiste snellader hebt aangevinkt en tot slot op start hebt gedrukt. Zodra je in het scherm een percentage te zien krijgt, weet je dat jouw laadsessie is begonnen.

1 reactie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *