Prijs Hyundai KONA Electric bekend!

Wij zaten er met smart op te wachten, maar Hyundai heeft zojuist de prijzen van de Hyundai KONA Electric bekendgemaakt. De vanafprijs van de Hyundai KONA Electric 64 kWh Comfort is 39.195 euro. Voor de Fashion-uitvoering betaal je 41.495 euro en de vanafprijs van de Premium versie is 44.995 euro. De Premium versie kunnen wij al in augustus 2018 verwachten. De Comfort en Fashion uitvoeringen worden medio 2019 in Nederland verwacht, maar zijn alvast te reserveren.

Vanafprijs Hyundai KONA Electric 2018

De volledig elektrische SUV wordt geleverd in drie verschillende uitvoeringen. Voor de KONA Electric Comfort uitvoering betaal je 39.195 euro. Wil je voor een iets rijker uitgeruste versie gaan? Dan kun je kiezen voor de Hyundai KONA Electric Fashion met een vanafprijs van 41.495 euro of voor de Premium versie met een prijs van 44.995 euro. Met de Hyundai KONA Electric gaat het automerk een stapje verder in het elektrisch rijden door een volledig elektrische SUV aan te bieden met een ruime actieradius voor een betaalbare prijs.

‘De Hyundai KONA Electric is de gedroomde elektrisch aangedreven auto. Geen andere betaalbare elektrische auto onder de € 40.000,- biedt immers zoveel gemak, comfort en functionaliteit als de Hyundai KONA Electric’, zegt Ronald Dubbelman, algemeen directeur van Hyundai Motor Nederland.

Hyundai KONA Electric Premium verkrijgbaar in augustus 2018

De Hyundai KONA Electric Premium (64 kWh) is verkrijgbaar vanaf eind augustus 2018. De belangstelling voor de Hyundai KONA Electric is enorm groot door de gunstige vanafprijs, de gunstige 4% bijtelling en door de ruime actieradius van 482 kilometer (WLTP). De volledig elektrische SUV biedt comfort, luxe, is rijk uitgerust en voorzien is van de nieuwste technologie. De volledig elektrische SUV heeft een vermogen van 204 pk en gaat van 0 naar 100 in slechts 7,6 seconden. De Hyundai KONA Electric heeft een topsnelheid van 167 kilometer per uur.

Actieradius Hyundai KONA Electric

De actieradius van de volledig elektrische SUV met een accupakket van 64 kWh is 482 kilometer volgens de WLTP. Het opladen van de KONA Electric van 0 naar 80 procent kan in 54 minuten met een 100 kWh snellader. De Hyundai KONA Electric wordt standaard geleverd met 7,2 kWh-kabel die geschikt is voor het openbaar laden en met een In-Cable Control Box-laadkabel (ICCB). Met een 7,2 kWh-kabel is de volledig elektrische SUV in ongeveer 9,5 uur weer volledig opgeladen.

Hyundai KONA Electric leaseprijs

Wil je graag een Hyundai KONA Electric leasen? Reserveer de Hyundai KONA Electric en bekijk meteen de leasetarieven. Een mooie bijkomstigheid is dat je voor het leasen (gedurende een periode van 60 maanden) van deze volledig elektrische SUV ook in aanmerking komt voor de MIA-subsidie. Voor de Premium versie betaal je een nettobijtelling van ongeveer 60 euro per maand (belastingschaal 40,8%).

1 reactie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.