Mobility Service Nederland en Eneco eMobility slaan handen ineen

Leasemaatschappij Mobility Service Nederland en Eneco eMobility gaan samenwerken op het gebied van elektrische laaddiensten. Daartoe hebben beide bedrijven afgelopen vrijdag een overeenkomst ondertekend. Doel van de samenwerking is om elektrisch rijden aantrekkelijker en laagdrempeliger te maken voor zakelijke leaserijders.

Samenwerking Mobility Service Nederland en Eneco eMobility

Door de samenwerking kunnen klanten van Mobility Service Electric via de website zakelijkelektrischleasen.nl bij het online bestellen van een leaseauto direct de benodigde laaddiensten – zoals een laadpunt en pas – mee bestellen. Eneco eMobility, het onderdeel van Eneco dat gespecialiseerd is in laaddiensten, regelt vervolgens alles rond de installatie van het laadpunt en zorgt dat de klant snel en eenvoudig groene stroom kan ‘tanken’.

Beide bedrijven delen de passie om elektrisch rijden de nieuwe standaard te maken.

Algemeen directeur Paul Harms: “Wij vonden het belangrijk een partner te vinden op basis van gedeelde waarden. Waar de passie voor elektrisch rijden niet alleen in woorden, maar ook in daden geleefd wordt. Dan kom je al snel in Rotterdam uit, de stad die er zijn slogan van maakte. Het team van Eneco eMobility bestaat uit enthousiaste professionals met een passie voor elektrisch laden en rijden.”

Over Eneco eMobility

Eneco eMobility is in 2012 gestart binnen duurzame energiemaatschappij Eneco om ook de wereld van elektrische auto’s te verduurzamen. Inmiddels is Eneco eMobility uitgegroeid tot een zelfstandig bedrijf met 25 medewerkers die klanten volledig ontzorgt op het gebied van laaddienstverlening. Laadt een berijder zijn auto met een pas of laadpunt van Eneco, dan wordt elke kilometer gereden op 100% Eneco HollandseWind®.

Over Mobility Service Nederland

Mobility Service Nederland B.V. is een bank- en dealeronafhankelijke leasemaatschappij waar het geloof in elektrische mobiliteit geen hype is: de organisatie was in 2009 al de eerste importeur van elektrische auto’s in Nederland. Daarnaast genereert het bedrijf haar eigen elektriciteit door een groot aantal zonnepanelen. Eind 2017 lanceerde Mobility Service Nederland een apart label voor het online configureren en calculeren van elektrische leaseauto’s: zakelijkelektrischleasen.nl.

1 reactie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *