Primeurs tijdens Autosalon van Genève 2018

Van 8 tot 18 maart vindt dé autoshow van het jaar plaats: de 88e editie van de Autosalon van Genève. Ieder jaar stormen er veel bezoekers af op dit internationale evenement. Niet geheel zonder reden, want tijdens dit event worden er flink wat onthullingen gedaan. Als bezoeker kun je als een van de eersten kennismaken met de nieuwste auto’s. Ook dit jaar weer zijn er een flink aantal wereldpremières.

Wij zetten in dit artikel een aantal primeurs die interessant zijn voor leaserijders voor jou op een rijtje. Vanaf morgen zijn wij aanwezig op de eerste persdag van de Autosalon van Genève, dus houd deze website en ons instagramaccount in de gaten voor de eerste foto’s!

Vijf primeurs Autosalon van Genève

Grote onthullingen tijdens de Autosalon van Genève zijnn onder andere: de nieuwe Audi A6, Jaguar I-Pace, Hyundai Kona Electric, Volkswagen I.D. Vizzion Concept en de Volvo V60.

Audi A6

Audi A6

Audi heeft afgelopen week de eerste beelden en foto’s van de nieuwe Audi A6 onthuld. Het nieuwe model is veelbelovend met zijn prachtige design en de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Op weg naar de toekomst met deze Audi A6. Een ultieme rijbeleving met afgestemde sensoren, camera’s en algoritmes die rijsituaties herkennen. Bovendien heeft het nieuwe model maar liefst 400 personaliseerbare functies en kun je uit vier verschillende onderstellen kiezen. Een leaseauto waarmee je als zakelijke rijder zeker niet onopgemerkt blijft. De Audi A6 gaat tijdens de Autosalon van Genève zijn grote debuut maken. Komende zomer kunnen wij deze auto in de showrooms in Nederland verwachten. De prijzen en verschillende uitvoeringen maakt Audi op korte termijn bekend.

Hyundai KONA Electric

Hyundai Kona Electric 2018

Naast de Audi A6 is de Hyundai KONA Electric ook een van de parels die wij als eerste mogen bewonderen tijdens de autoshow van het jaar. Deze volledig elektrische SUV heeft maar liefst een actieradius van 480 kilometer volgens de WLTP-testnorm en accelereert in maar liefst 7,6 seconden van 0 naar 100 kilometer.

De ontwerper heeft goed nagedacht over het design door een combinatie te maken van sportief, stijlvol en luxe. De volledig elektrische SUV wordt in 2018 in de showrooms in Nederland verwacht. Over de prijzen is nog niets bekend, dit maakt de autofabrikant in een later stadium bekend. Vanwege het feit dat de Hyundai KONA Electric een betaalbare, ruime en luxe afgewerkte volledig elektrische SUV is, verwachten wij dat dit een populaire leaseauto wordt onder de zakelijke rijder.

Jaguar I-Pace

Jaguar I-PACE

De Jaguar I-Pace is dé elektrische auto waar iedereen met smart op zit te wachten. De eerste volledig elektrische Jaguar. De grote onthulling vindt tijdens het internationale event plaats.

Wij hebben hoge verwachtingen van deze volledig elektrische auto met twee elektromotoren (die zorgen voor een vermogen van maar liefst 400 pk). De auto accelereert van 0 tot 100 kilometer in slechts 4,8 seconden. Bovendien heeft de Jaguar I-Pace een actieradius van 480 kilometer (WLTP-test). We zien nu al dat dit een populaire leaseauto wordt onder de zakelijke rijder, vanwege de lage bijtelling en door de duurzaamheid. De volledig elektrische Jaguar is er vanaf 80.330 euro en verkrijgbaar in de uitvoeringen S, SE, HSE en een speciale First Edition. Halverwege 2018 kun je al gaan rijden in deze prachtige volledig elektrische Jaguar. Bereken online eenvoudig je leasetermijnen als je interesse hebt in het leasen van de Jaguar I-PACE.

Volkswagen I.D. VIZZION

Volkswagen I.D. Vizzion Concept

Het toekomstbeeld van Volkswagen is duidelijk met de Volkswagen I.D. Vizzion Concept. Een volledig elektrische én autonome auto. Tijdens de Autosalon van Genevè zal Volkswagen het studiemodel onthullen. De ontwerper heeft goed nagedacht over het autonome karakter, doordat de auto volledig op eigen kracht rijdt en navigeert. De ‘digitale chauffeur’ communiceert met de passagiers door stemcommando’s.

Het studiemodel met twee elektromotoren heeft een vermogen van 224 kW en heeft een actieradius van maximaal 665 kilometer. De eerste stap naar elektrische mobiliteit voor Volkswagen is in 2020 met de Volkswagen I.D. De jaren die volgen kunnen wij meer dan twintig elektrische modellen verwachten.

Volvo V60

Afgelopen week was het zover: de eerste onthulling van de gloednieuwe Volvo V60. Niet alleen heeft Volvo geïnvesteerd in een aantal upgrades, maar zij hebben ook gedacht aan extra comfort. Het nieuwe model is groter en daardoor ruimer. Het design oogt strak, luxe en heeft strakke lijnen. Wat betreft het design kun je de V60 vergelijken met de V90, de XC90 en XC60.

De auto is van alle gemakken en comfort voorzien. Een ruime kofferbak van 529 liter, een elektrisch bedienbare achterklep en de auto beschikt over LED-koplampen. Volvo staat bekend om zijn veiligheid en dat ontbreekt ook zeker niet aan de Volvo V60 met het City Safety systeem en het automatisch remmen. De auto is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Waaronder de Twin Engine met een vermogen van 407 pk. De vanafprijs is 43.995 euro. Deze prachtige Volvo V60 debuteert tijdens de Autosalon van Genève.

Leaseblog aanwezig op Autosalon van Genève

Leaseblog is uiteraard morgen aanwezig tijdens de eerste persdag van de Autosalon van Genève. Wij volgen alle ontwikkelingen op de voet en houden jou als eerste op de hoogte van alle onthullingen. Welke onthullingen mogen wij volgens jou absoluut niet missen? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

2 reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *