Hyundai onthult eerste foto’s van Hyundai KONA Electric 2018

Hyundai heeft zojuist de eerste foto’s en beelden van de eerste volledig elektrische SUV in heel Europa onthuld: de Hyundai KONA Electric. “Een baanbrekende nieuwkomer met een ronduit indrukwekkend rijbereik”, aldus Hyundai. De volledig elektrische SUV heeft maar liefst een actieradius van 482 kilometer volgens de WLTP-testnorm en accelereert in maar liefst 7,6 seconden van 0 naar 100 kilometer. De Hyundai KONA Electric zal tijdens de Autosalon van Genève (8 tot 18 maart 2018) zijn debuut maken.

De Hyundai KONA Electric: elektrisch + SUV

Hyundai laat met de Hyundai KONA Electric 2018 zien dat zij vooruit denken en meegaan met de trends van het moment. De auto heeft het sportieve design van een SUV gecombineerd met stijl, luxe en de auto oogt enorm ruim. De ontwerper heeft goed nagedacht over het design, waardoor de auto een echte ‘eyecatcher’ is. De Hyundai KONA Electric laat met zijn dichte grill en unieke voor- en achterbumper duidelijk zien dat het gaat om een elektrische SUV.

Hyundai KONA Electric 2018 3

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle familieauto? Dan is deze elektrische auto zeker iets voor jou met zijn ruime interieur, fijne afwerking en ruime kofferbak van 373 liter inhoud. Je ziet dat er goed is nagedacht over het interieur en dit tot in detail is uitgewerkt: de fijne afwerking, de materialen en de bekleding. Het straalt comfort en luxe uit. Bovendien kun je heerlijk genieten van de verwarmbare voorstoelen en optioneel ook van een verwarmbaar stuur.

Nieuwste technologie: luxe en veiligheid

Hyundai KONA Electric 2018 3

Hyundai KONA Electric 2018 3

Aan de nieuwste technologie ontbreekt het de Hyundai KONA Electric ook zeker niet. De auto is uitgerust met een prachtig 7-inch digitaal instrumentarium. Op het scherm kun je tegelijkertijd je energieverbruik, de batterijcapaciteit en de rijmodus bekijken. Bovendien kun je tijdens het rijden genieten van Apple CarPlay en/of Android Auto en je smartphone draadloos opladen via een inductielader. De volledig elektrische auto is van alle gemakken voorzien met Adaptive Smart Cruise Control en een regeneratief remsysteem. Dit houdt in dat de batterij automatisch oplaadt zodra je remt. De elektrische SUV brengt je veilig van A naar B met de uitstekende veiligheidsvoorzieningen die op de auto zitten. Zoals onder andere het automatisch remmen en dode hoek assistent.

Hyundai KONA Electric 2018 3

De Hyundai KONA Electric is beschikbaar in zeven kleuren in combinatie met drie kleuren voor het dak en de zijspiegels. Er zijn maar liefst 21 kleurencombinaties mogelijk. Daarnaast kun je voor het interieur kiezen voor leder, synthetisch leder of uit stoffen bekleding.

Hyundai KONA Electric 2018

Hyundai KONA Electric 2018 3

Houd je van een snelle auto die je aardig op zijn staart kan trappen? Dan ben je bij de Hyundai KONA Electric op het juiste adres. De auto kan een maximale snelheid van 167 kilometer per uur halen en is uitgerust met een krachtige 64 kWh batterij, waardoor je in slechts 7,6 seconden van 0 naar 100 kilometer gaat.

De Hyundai is leverbaar met twee verschillende batterijvarianten: de 39,2 kWh met een actieradius van 300 kilometer en een 64 kWh met een actieradius van maar liefst 460 kilometer. Volgens de WLTP-testnorm heeft de elektrische SUV met de 39,2 kWh batterij een energieverbruik van 14,8 kWh en een vermogen van 135 pk. De KONA Electric met een 64 kWh batterij heeft maar liefst een vermogen van 204 pk en een energieverbruik van 15,2 kWh. De elektrische auto (64 kWh batterij) heeft ongeveer 9 uur en 40 minuten nodig totdat hij weer volledig is opgeladen. Het snelladen kost slechts 54 minuten. Bovendien levert Hyundai optioneel een oplaadpunt aan huis.

Vanafprijs Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric 2018 3

De Hyundai KONA Electric maakt zijn debuut tijdens de Autosalon van Genève en wordt in de zomer van 2018 verwacht in de showrooms in Nederland. Hyundai maakt in een later stadium de vanafprijzen van deze volledig elektrische SUV bekend. Interesse in het leasen van de Hyundai Kona Electric? Zodra de vanafprijzen bekend zijn, kun je online de leasetermijnen van deze auto berekenen. Tot die tijd kun je de Hyundai Kona Electric alvast reserveren.

Hyundai KONA Electric: geknipt voor de zakelijke rijder

In 2018 kun je als zakelijke rijder nog profiteren van de gunstige bijtelling van 4% voor volledig elektrische auto’s. We verwachten dat de Hyundai Kona Electric het goed gaat doen onder zakelijke rijders: het gaat om een betaalbare, ruime en luxe afgewerkte 100% elektrische SUV met een sportief design en een zeer goede actieradius. Een gat in de markt!

Hyundai KONA Electric 2018 3

3 reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *