Opel Corsa-e online bestellen

Vanaf het eerste kwartaal van 2020 is de 100% elektrische Opel Corsa-e in Nederland leverbaar. De elektrische auto is overigens al online te bestellen vanaf 30.999 euro (inclusief afleverkosten). De Opel Corsa-e krijgt een 50 kWh accupakket en een actieradius van 330 kilometer (WLTP). De Opel Corsa-e kun je online configureren. Je hebt de keuze uit verschillende lakken en twee uitvoeringen.

Uitvoeringen en opties Opel Corsa-e

Eerder maakte Opel de prijzen al bekend van de Opel Corsa-e Launch Edition. De vanafprijs van de Opel Corsa-e Edition is nu ook bekend en is leverbaar vanaf 30.999 euro. De Opel Corsa-e Launch Edition is verkrijgbaar vanaf 34.999 euro. Beide uitvoeringen zijn standaard al zeer rijk uitgerust met onder andere Climate Control, dagrijverlichting, Apple CarPlay en Active Lane Keep Assist. De uitvoeringen zijn in de basis vergelijkbaar, waarbij de Launch Edition net iets rijker is uitgerust met onder andere LED koplampen, Premium Pakket, getinte achterste zijruiten en achterruit en 17 inch lichtmetalen velgen.

Lakken Opel Corsa-e

Beide elektrische auto’s zijn vanaf dit moment online te bestellen. De Opel Corsa-e is standaard verkrijgbaar in de kleur Orange Fizz. Tegen een meerprijs is de elektrische auto ook verkrijgbaar in Summit White, Nautic Blue, Voltaic Blue, Diamond Black, Moonstone Grey en Quartz Grey en Peperoncino Red.

Actieradius + opladen Opel Corsa-e

De Opel Corsa-e heeft een 50 kWh accupakket. De elektrische auto heeft een actieradius van 320 kilometer volgens de WLTP-testmethode. In de praktijk zul je waarschijnlijk zo’n ruim 300 kilometer op een volle accu kunnen rijden. De Opel Corsa-e is bij een oplader met een laadvermogen van 11 kW binnen 4,5 uur weer volledig opgeladen. Bij een snellaadstation zoals Fastned heeft de elektrische auto voor 80% batterij ongeveer een halfuur nodig. De batterij heeft 8 jaar garantie en maximaal 160.000 kilometer.

Levertijd + leasen Opel Corsa-e in 2020

De Opel Corsa-e is al online te bestellen, maar wordt begin 2020 pas op de markt uitgebracht. De Opel Corsa-e is te leasen vanaf 413 euro per maand (op basis van 60 maanden, 10.000 kilometer). Onlangs zijn de bijtellingsregels voor de elektische auto’s gewijzigd. Wat betekent dat je in 2020 voor de Opel Corsa-e een bijtelling betaalt van 8%.

1 reactie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.