Extra Fastned snellaadstations in Nederland

Fastned breidt haar netwerk van snellaadstations in Nederland en Duitsland steeds verder uit. Onlangs zijn er zes extra locaties van Fastned snellaadstations geopend. Bovendien is de eerste Fastned snellaadstation in het Verenigd Koninkrijk in gebruik genomen.

Fastned locaties in Nederland

Momenteel telt Fastned meer dan 90 snellaadstations in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Waarvan de meerderheid van de locaties in Nederland staat.

Onlangs heeft Fastned vier extra locaties aan haar portfolio toegevoegd. Helaas zijn de locaties niet in het noorden van het land gevestigd. De nieuwe Fastned snellaadstations zijn gevestigd in Hoezaar richting de A58 Breda/Roosendaal, Oudenhorst richting de A12 Veenendaal/Utrecht, Prinses Maximaplein in Den Haag en tot slot in Mastpolder richting de A58 Rossendaal/Breda.

Als guest en member hanteert Fastned een laadtarief van 0,59 eurocent per kWh. Gold members betalen 0,35 eurocent per kWh.

Fastned locaties in Duitsland

Vergeleken met Nederland zijn er in Duitsland relatief veel minder Fastned snellaadstations. In Duitsland zijn er momenteel elf Fastned snellaadstations. Daar zijn twee locaties aan toegevoegd: in Pilsting richting de A92 Munich/Deggendorf en in Melle-West langs de A30 bij Van der Valk Hotel Melle-Osnabrück.

Laadtarief Fastned in Duitsland

Vanwege de regelgeving in Duitsland was het voorheen alleen mogelijk om per laadsessie te betalen. De kosten van een laadsessie in Duitsland zijn momenteel 7,50 euro als guest en member. Onlangs heeft Fastned de laadtarieven voor Duitsland aangepast. Vanaf 1 mei 2019 hanteert Fastned, net zoals in Nederland, een laadtarief per kWh. Op dit moment heeft Fastned nog niet het exacte laadtarief per kWh bekendgemaakt. Wij verwachten dat dit vergelijkbaar zal zijn met het laadtarief van Nederland.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.