Een leaseauto met een lage bijtelling

De elektrische auto is enorm in opkomst en wordt steeds populairder onder de zakelijke rijder. Juist dit jaar is het moment om in een volledig elektrische auto te stappen. In 2018 profiteer je maar liefst vijf jaar lang van slechts 4% bijtelling over de volledige cataloguswaarde. In 2019 verandert namelijk de regelgeving als het gaat om bijtelling op elektrische auto’s die duurder zijn dan 50.000 euro. In dit artikel zetten wij een aantal (elektrische) leaseauto’s voor je op een rijtje die enorm populair zijn vanwege de lage bijtelling.

Leaseauto met een lage bijtelling 2018

Jaguar I-Pace leverbaar in 2018


De eerste volledig elektrische SUV van Jaguar is enorm populair onder de zakelijke rijder vanwege onder andere de lage bijtelling, de ruime actieradius en de levertijd in 2018. De volledig elektrische SUV is luxe uitgerust en zit bomvol opties. De Jaguar I-Pace heeft een actieradius van 480 kilometer (WLTP), wat in de praktijk zal neerkomen op een realistische actieradius van 400 kilometer.

Wil je graag een Jaguar I-Pace leasen en profiteren van een lage bijtelling? In 2018 heb je slechts 4 procent bijtelling over de volledige cataloguswaarde. Dit betekent een nettobijtelling tussen de 100 en 200 euro per maand. Via zakelijkelektrischleasen.nl kun je meteen een I-Pace bestellen en jouw leasetermijnen bekijken. In november 2018 kunnen wij de volledig elektrische SUV van Jaguar verwachten.

Nissan Leaf

Nissan Leaf
Ben je op zoek naar een volledig elektrische auto met een lage (netto) bijtelling van slechts 46 euro? De Nissan Leaf is niet alleen enorm gewild vanwege de lage bijtelling, maar ook vanwege de ruime actieradius van 378 kilometer (NEDC), de gunstige prijs en de vele opties. Ook bij de Nissan Leaf profiteer je van de lage 4% bijtelling én kun je gebruikmaken van de MIA-subsidie als je een contract afsluit voor 60 maanden. Een enorm pluspunt is dat je de Nissan Leaf snel kunt gaan rijden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Via zakelijkelektrischleasen.nl kun je ‘m meteen bestellen en snel rijden!

Hyundai Kona Electric

Hyundai KONA Electric
De Hyundai Kona Electric: de volledig elektrische SUV waar iedereen met smart op zit te wachten. Vorige week maakte Hyundai de prijzen bekend en daarmee werd de belangstelling voor de volledig elektrische SUV alleen maar groter. De gunstige vanafprijs, de lage 4% bijtelling en de ruime actieradius van 482 kilometer (WLTP) maakt deze elektrische auto zeer gewild.

De vanafprijs van de Hyundai Kona Electric is 39.195 euro en voor de Premium uitvoering betaal je 44.995 euro. Dit betekent een lage (netto) bijtelling van ongeveer 60 euro per maand. De Hyundai Kona Electric is in september 2018 beschikbaar. Via zakelijkelektrischleasen.nl kun je deze elektrische auto met lage bijtelling naar jouw wens samenstellen en meteen bestellen.

Tesla model S


Last, but not least, de Tesla model S. De meest populaire elektrische leaseauto van de afgelopen tijd in Nederland. Als je op zoek bent naar een wat luxere elektrische auto mét een lage bijtelling dan is de Tesla model S een uitstekende keuze. Juist dit jaar is het moment om een Tesla te gaan rijden. In 2018 betaal je over de gehele fiscale waarde slechts 4% bijtelling. In 2019 verandert dit naar 4% bijtelling over de eerste 50.000 euro. Naast de lage bijtelling, is de Tesla model S ook interessant vanwege de ruime actieradius. Een 75D heeft een actieradius van 490 kilometer en de 100D maar liefst 632 kilometer (NEDC).

Wil je graag een Tesla model S leasen? Via zakelijkelektrischleasen.nl kun voor een voorraadmodel kiezen of bij bestelling van een nieuwe Tesla (uiterlijk 30 juni 2018) profiteer je van onbeperkt gratis superchargen bij de Tesla Superchargers en van een gratis data-abonnement. Per 1 juli 2018 moet je hiervoor betalen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *