BMW IX3 online te reserveren

Vanaf nu is het mogelijk om de 100% elektrische BMW, de BMW iX3 online te reserveren. De elektrische BMW krijgt een accupakket van ruim 70 kWh en zal een actieradius krijgen van meer dan 400 kilometer (WLTP). Als je interesse hebt in deze elektrische auto kun je via de website van BMW een reservering plaatsen. Houd rekening met een aanbetaling van 1.500 euro.

Het publiek heeft al even kennis mogen maken met deze elektrische auto. In april 2018 heeft het automerk het conceptmodel onthuld. In 2020 begint het automerk met de productie van de BMW iX3.

100% elektrisch met BMW iX3

BMW is volop bezig met de ontwikkeling van elektrische auto’s. BMW heeft momenteel de volledig elektrische BMW i3 in haar vloot en hoopt dit verder uit te breiden met de elektrische Mini en BMW IX3. BMW heeft de ambitie om in 2025 in totaal 13 plug-in hybrides en 12 volledig elektrische auto’s te hebben rijden.

Het automerk verwacht veel van deze elektrische BMW vanwege de trends die BMW samenbrengt met deze elektrische auto. De elektrische auto is namelijk een combinatie tussen de elektrische auto en SUV. De elektrische auto lijkt in de basis op de BMW X3 met een aantal kleine verschillen zoals de grille.

De BMW IX3 is qua concurrentie vergelijkbaar met de Audi e-tron en Tesla Model X. Toch moeten liefhebbers voor de BMW IX3 nog even wachten, terwijl de Audi e-tron en Tesla Model X al beschikbaar zijn.

Actieradius + opladen BMW IX3

De BMW IX3 krijgt een vermogen van meer dan 270 pk en een accupakket van ruim 70 kWh. De elektrische auto zal een actieradius krijgen van ruim 400 kilometer (WLTP). In de praktijk zal dit neerkomen op zo’n 350 kilometer. Uiteraard is dit afhankelijk van de weersomstandigheden en het rijgedrag.

De elektrische BMW IX3 zal naar verwachting met een laadvermogen van 11 kW in ongeveer 7 uur en 30 minuten weer volledig zijn opgeladen. De elektrische auto heeft ook de mogelijkheid om te snelladen. Door het Charging Control Unit beschikt de elektrische auto over de mogelijkheid om snel te laden. Via een 150 kW snellader is de BMW IX3 binnen 30 minuten weer voor 80% opgeladen.

BMW IX3 komt in 2020

Heb je interesse in het leasen van de BMW IX3? Het automerk heeft tot nu toe nog niets bekendgemaakt over de prijzen en verdere specificaties. In 2020 gaat de BMW IX3 in productie. Wij zijn heel benieuwd wanneer de elektrische BMW IX3 daadwerkelijk op de markt wordt uitgebracht.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *