Audi e-tron vanaf nu online samenstellen en bestellen

Het is vanaf nu mogelijk om de Audi e-tron 55 quattro online te configureren. De Audi e-tron is te leasen vanaf 1.035 euro per maand. Opvallend is dat de Audi e-tron 55 quattro een uitgebreid pakket aan optiemogelijkheden heeft. De volledig elektrische auto is verkrijgbaar in bijna iedere gewenste lakkleur. Naar verwachting is het vanaf medio februari 2019 mogelijk om een reservering om te zetten in een bestelling.

Prijs Audi e-tron

De Audi e-tron is verkrijgbaar in de uitvoeringen: Audi e-tron 55 quattro en Audi e-tron advanced exterieur 55 quattro. De Audi e-tron 55 quattro heeft een vanafprijs van 84.100 euro (inclusief recyclingsbijdrage en rijklaarmaakkosten). De Audi e-tron 55 quattro is te leasen vanaf 1.035 euro per maand. De Audi e-tron advanced exterieur 55 quattro is verkrijgbaar vanaf 85.800 euro. De Audi e-tron advanced exterieur 55 quattro is te leasen vanaf 1.055 euro per maand.

Exterieur Audi e-tron

Opvallend is dat de Audi e-tron veel configuratiemogelijkheden (meer dan gemiddeld) heeft. Tegen een meerprijs van 62 euro per maand is er keuze uit een S line interieur en Audi design selection.

De Audi e-tron is praktisch in iedere gewenste lakkleur te verkrijgen. De Audi e-tron is standaard voorzien van 19 inch velgen. Het is mogelijk om 20 of 21 inch velgen voor de 100% elektrische Audi te kiezen. Naast de velgen en de lakkleuren zijn er tal van mogelijkheden voor het exterieur van de Audi e-tron. Denk hierbij aan LED koplampen, privacy glass en een panoramisch dak.

Interieur Audi e-tron

Het interieur van de Audi e-tron is standaard al rijk uitgerust. Net zoals het exterieur, zijn er tal van opties voor het interieur. Denk hierbij aan de stoelen, stuurwielen, dashboard, hemelbekleding, decoratielijsten, bedieningselementen en verlichting.

De Audi e-tron is optioneel verkrijgbaar met virtuele buitenspiegels. De schermen van deze buitenspiegels zijn in de deuren van de auto verwerkt. Daarnaast zijn er qua infotainment, assistentiesystemen en veiligheidsvoorzieningen allerlei mogelijkheden. Het is tevens mogelijk om te kiezen voor een tweede laadpunt aan de berijderszijde. Ideaal als het laadpunt zich aan de rechterzijde van de auto bevindt.

Actieradius Audi e-tron

De Audi e-tron 55 quattro heeft een actieradius van 417 kilometer volgens de WLTP-testnorm. In de praktijk zal de actieradius neerkomen op zo’n 375-400 kilometer. Uiteraard is het rijbereik afhankelijk van de weersomstandigheden en het rijgedrag.

Opladen Audi e-tron

De Audi e-tron is op te laden via het stopcontact, openbare oplaadpunten en en via het snellaadnetwerk. Met de Audi e-tron kun je maximaal 150 kWh opladen. Daarnaast beschikt de elektrische auto over een 3-fase aansluiting. Dit betekent dat de Audi e-tron via een openbare laadpaal binnen vijf uur weer volledig is opgeladen.

Audi e-tron leasen

Heb je interesse in het leasen van een Audi e-tron? Je kunt de Audi e-tron naar eigen wens online samenstellen en meteen het leasetarief per maand bekijken. Naar verwachting is het vanaf medio februari mogelijk om de reservering om te zetten naar een bestelling.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *