Renault komt eind 2019 met een waterstofauto

Renault komt eind 2019 met een waterstofauto. De Renault KANGOO Z.E. Hydrogen is voorzien van twee waterstoftanks en heeft een actieradius van ruim 370 kilometer volgens de WLTP-testnorm. In 2020 komt Renault ook met de Renault MASTER Z.E. Hydrogen die volledig op waterstof rijdt. Helaas heeft Renault nog niets onthuld over de prijzen van de waterstofauto’s. Deze volgen in een later stadium.

Renault KANGOO Z.E. Hydrogen

De Renault KANGOO Z.E. die we momenteel kennen is een volledig elektrische bestelauto met een actieradius van 270 kilometer volgens de WLTP-testmethode. Eind 2019 komt Renault met een waterstofauto, de Renault KANGOO Z.E. Hydrogen. De Renault KANGOO Z.E. Hydrogen heeft een actieradius van ruim 370 kilometer (WLTP-testnorm) en een laadvolume van 3,9 m3.

Renault MASTER Z.E. Hydrogen

De huidige generatie Renault MASTER Z.E. die we momenteel kennen is een volledig elektrische bestelauto met een actieradius van 120 kilometer (WLTP). Renault wil in 2020 nog een variant uitbrengen die volledig op waterstof rijdt. De waterstofauto onderscheidt zich onder andere door de naam Renault MASTER Z.E. Hydrogen. De Renault MASTER Z.E. Hydrogen heeft een actieradius van 350 kilometer volgens de WLTP-testnorm. De waterstofauto is verkrijgbaar in twee lengtematen en als chassis-cabine. De waterstoftanks bevinden zich onder de auto, wat ten goede komt voor de beschikbare laadruimte van 10m3.

Waterstofauto leasen in 2019

Heb je interesse in het leasen van de waterstofauto van Renault? Als zakelijke rijder is een waterstofauto extra interessant vanwege de lage bijtelling en vanwege het feit dat de waterstofauto volledig emissievrij is. Bovendien neemt het tanken van waterstof slechts vijf tot 10 minuten van je tijd in beslag. Wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de waterstofauto’s van Renault!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *