Prijzen nieuwe Renault Captur bekend

De prijzen zijn bekend van de nieuwe Renault Captur. De nieuwe generatie Captur heeft een vanafprijs van 21.590 euro. Hiervoor krijg je de Renault Captur TCe 100 Life uitvoering. Renault geeft keuze uit drie verschillende motoren en vijf verschillende uitvoeringen voor de Renault Captur. De gloednieuwe Renault Captur is nu alvast te bestellen en staat in december bij de dealers in Nederland.

Design nieuwe Renault Captur

De nieuwe Renault Captur is meteen te herkennen als een Captur, maar we zien ook wat veranderingen in het design. Bij de nieuwe Captur zijn de Full-LED-koplampen met kenmerkende C-vormige lichtsignatuur de nieuwe standaard. De grille is breder geworden en de luchtinlaten in de voorbumper zijn er om de aerodynamische prestaties te verbeteren. De lijnen zijn expressiever en de auto is langer geworden. Verder zien we dat de achterlichten wat fijner zijn geworden en op de nieuwe Captur vinden we verchroomde sierdelen terug.

Motor uitvoeringen nieuwe Renault Captur

Bij het bestellen van de nieuwe Renault Captur kun je kiezen uit drie nieuwe, zuinige, motor varianten. Zo is er de TCe 100, een 101 pk benzinemotor die uitsluitend komt met een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Daarnaast kun je kiezen voor de TCe 130 GPF benzinemotor. Deze 131 pk sterke motor is uiteraard krachtiger dan de TCe 100 motor, maar ook fijner afgesteld. Daarbij kun je bij deze krachtbron kiezen uit een handgeschakelde versnellingsbak of een automaat met EDC-transmissie. Als laatste is er de keuze voor de TCe 155 EDC GPF variant. Deze motor levert 154 pk en is uitsluitend verkrijgbaar met een automatische versnellingsbak met EDC-transmissie.

Voor 2020 heeft Renault nog wat kleine wijzigingen in de planning staan. Zo kunnen we de TCe 100 motor begin 2020 ook als Bi-Fuel variant bestellen. In het voorjaar van 2020 volgt de nieuwe E-TECH plug-in hybride aandrijflijn. Deze zal als eerste beschikbaar zijn voor de Renault Captur.

Uitvoeringen Renault Captur

De nieuwe Renault Captur is leverbaar is maar liefst 5 uitvoeringen, te beginnen bij de Life. Tot de Life uitvoering behoren onder andere de: cruise control, Lane Keep Assist en Safe Distance Warning. De Zen uitvoering beschikt daarnaast ook over 7-inch touchscreen voor het Easy Link multimediasysteem. Parkeersensoren achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en C-vormige LED-dagrijverlichting vind je standaard bij de Intens uitvoering. De Edition One uitvoering komt met 18 inch Pasadena velgen, een geïntegreerde navigatie en een Bose DAB+ audiosysteem. Als laatste is er de INITIALE PARIS uitvoering met automatisch inparkeersysteem, verwarmbaar stuurwiel en lederen bekleding.

Renault Captur Leasen

Heb je interesse in het leasen van de Renault Captur? De nieuwste generatie Renault Captur is nu al te bestellen en staat vanaf december dit jaar bij de Nederlandse dealers in de showroom. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de Renault Captur via Mobility Service Nederland.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *