Nieuwe leaseauto? Top 5 populaire leaseauto’s in 2020

De zoektocht naar een nieuwe leaseauto kan soms best lastig zijn. De leaseauto moet binnen een bepaald budget vallen en tegelijkertijd aan jouw wensen en behoeften voldoen. In dit artikel geven wij daarom een aantal suggesties van populaire leaseauto’s die geliefd zijn onder de zakelijke rijder.

Nummer 1 meest populaire leaseauto: Volkswagen Polo

Onder de zakelijke rijder is de Volkswagen Polo de meest populaire leaseauto van 2020. In 2018 was de Volkswagen Polo de bestverkochte auto en in 2019 heeft de Volkswagen Polo het ook goed gedaan. In totaal zijn er ruim 12.000 exemplaren van de Volkswagen Polo verkocht. In januari 2020 zijn er in totaal 1.393 Volkswagen Polo’s geregistreerd.

Overigens komt dit niet geheel als een verrassing. De Volkswagen Polo is al jaren een van de meest gewilde leaseauto’s in zijn klasse. Dit heeft te onder andere te maken met de gunstige prijs, uitrusting en ruimte. Volkswagen staat bekend om zijn kwalitatief goede auto’s die comfort bieden en beschikken over goede rijeigenschappen. Als je kijkt naar de meest populaire leaseauto’s van 2020, dan staat Volkswagen met maar liefst drie modellen in de top 5.

Nummer 2 meest populaire leaseauto: Ford Focus

De populaire Volkswagen Polo wordt gevolgd door de Ford Focus. Net zoals de Volkswagen Polo, kiest de zakelijke rijder vaak voor een Ford Focus als leaseauto. In januari 2020 zijn er 1.013 Ford Focus’ geregistreerd.

Als je veel kilometers maakt, dan zit je met de Ford Focus altijd goed. De Ford Focus heeft een goede wegligging en fijne rijeigenschappen. Bovendien biedt de Ford Focus ook voldoende ruimte voor bijvoorbeeld het hele gezin. Als we kijken naar onze persoonlijke ervaringen met de Ford Focus, dan sluiten we ons hier helemaal bij aan. Met een Ford Focus krijg je waar voor je geld.

Nummer 3 meest populaire leaseauto: Renault Clio

De Renault Clio is ook al jaren een van de meest populaire leaseauto’s. De Renault Clio doet wat hij belooft. De Renault Clio is zuinig, heeft een sportief design en is van alle gemakken voorzien. Het nieuwste model is voorzien van de nieuwste moderne technologie.

In januari 2020 is de Renault Clio in totaal 814 keer geregistreerd als leaseauto. Een plus van 131,9% als je het aantal leaseregistraties vergelijkt met het jaar daarvoor.

Nummer 4 meest populaire leaseauto: Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

‘Alles wat je zoekt in een zakelijke auto,’ aldus Volkswagen. De grote broer van de Volkswagen Polo, de Volkswagen Golf, is tevens al jaren een van de meest populaire leaseauto’s in zijn segment. De nieuwste Volkswagen Golf 8 is ten opzichte van het oudere model, qua lijnen strakker, het silhouet is langer en de populaire leaseauto beschikt standaard over een digitale cockpit. De Volkswagen Golf is ruim, biedt comfort en heeft goede rijeigenschappen.

In januari 2020 is de nieuwe Volkswagen Golf in totaal 649 keer geregistreerd. De nieuwe Volkswagen Golf 8 is beschikbaar vanaf medio april 2020.

Nummer 5 meest populaire leaseauto: Volkswagen up!

Volkswagen vertegenwoordig de top 5 meest populaire leaseauto’s goed. In deze klasse is de Volkswagen up! ook al jaren een van meest populaire leaseauto’s. Sinds kort is de Volkswagen up! ook verkrijgbaar als volledig elektrische auto, de Volkswagen e-up!. In januari 2020 zijn er in totaal 592 Volkswagen up!s geregistreerd als leaseauto.

De Volkswagen up! heeft ondanks zijn compacte formaat, uitstekende rijeigenschappen. De Volkswagen up! is zuinig en in zijn klasse verrassend ruim.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *