Prijzen nieuwe Hyundai IONIQ Electric bekend

Hyundai heeft de prijs van de nieuwe Hyundai IONIQ Electric in Duitsland, de VS en UK bekendgemaakt. De 100% elektrische Hyundai IONIQ Electric heeft vanafprijs van 33.600 euro. Waarschijnlijk worden de eerste Hyundai IONIQ Electric met een 38,3 kWh accupakket in september 2019 uitgeleverd.

Prijzen bekend van de nieuwe generatie Hyundai IONIQ Electric

De 100% elektrische Hyundai IONIQ Electric is verkrijgbaar vanaf 33.600 euro. In Nederland zijn helaas de prijzen nog niet bevestigd, maar inmiddels is de prijs van de gloednieuwe Hyundai IONIQ Electric in Duitsland, de VS en in UK bevestigd. Begin mei maakte Hyundai al bekend dat de nieuwe generatie van de Hyundai IONIQ een groter accupakket zou krijgen.

Actieradius + opladen Hyundai IONIQ Electric

Het nieuwe model van de Hyundai IONIQ Electric krijgt een groter accupakket dan zijn voorganger. De huidige Hyundai IONIQ Electric heeft een 28 kWh accupakket. De nieuwe Hyundai IONIQ krijgt een 38.3 kWh accupakket. De Hyundai IONIQ Electric krijgt een actieradius van 294 kilometer volgens de WLTP-testnorm. In de praktijk zal dit neerkomen op zo’n 250 kilometer.

De gloednieuwe Hyundai IONIQ Electric is bij een 7,2 kW openbaar oplaadpunt ongeveer binnen 6 uur weer voor 80 procent opgeladen. De Hyundai IONIQ Electric is tevens thuis op te laden of via het snellaadnetwerk. Bij een snellaadstation (100 kW laadvermogen) is de elektrische auto binnen 54 minuten weer voor 80 procent opgeladen.

Als we kijken naar de prestaties van de huidige Hyundai IONIQ, dan is het nieuwe model veelbelovend.

Hyundai IONIQ Electric komt in september 2019

Heb je interesse in het leasen van de Hyundai IONIQ Electric? De gloednieuwe Hyundai IONIQ Electric wordt waarschijnlijk eind 2019 officieel op de markt uitgebracht.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *