Hyundai IONIQ Electric leverbaar in 2019

Hyundai heeft zojuist officieel de prijzen van de Hyundai IONIQ Electric bekendgemaakt. De Hyundai IONIQ Electric heeft een vanafprijs van 36.995 euro. De tweede generatie Hyundai IONIQ Electric is verkrijgbaar in drie uitvoeringen. De verwachte levertijd is nog in 2019, wat betekent dat je als zakelijke rijder nog steeds kunt profiteren van de 4% bijtelling.

Prijs Hyundai IONIQ Electric

Hyundai heeft zich inmiddels bewezen op het gebied van elektrische auto’s met onder andere de populaire Hyundai Kona Electric en de eerste Hyundai IONIQ Electric. De gloednieuwe Hyundai IONIQ Electric heeft een vanafprijs van 36.995 euro. Het gaat om de i-Motion uitvoering. De Comfort uitvoering is verkrijgbaar vanaf 37.995 euro en de Premium uitvoering is leverbaar vanaf 41.495 euro.

Het interieur van de Hyundai IONIQ Electric

Voor de optionele lederen bekleding heb je de keuze uit drie kleuren: Black, Grey two-tone en Electric Shadow. Door de nieuwe aanraaktoetsen kun je de verwarming, ventilatie en airconditioning regelen.

De gloednieuwe Hyundai IONIQ Electric is in een aantal opzichten verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. De elektrische auto heeft een groter accupakket, is voorzien van de Bluelink connectiviteitsdienst en allerlei rijhulpsystemen. Door het Bluelink systeem van Hyundai kun je de auto koppelen met je smartphone. Ideaal als je de actuele laadstatus wilt bekijken.

Accupakket + actieradius Hyundai IONIQ Electric

De tweede generatie Hyundai IONIQ Electric heeft een groter accupakket dan het huidige model (28 kWh). De Hyundai IONIQ Electric heeft een 38,3 kWh accupakket en een actieradius van 311 kilometer volgens de WLTP-testmethode. In de praktijk zal de Hyundai IONIQ op een acculading ongeveer 265 kilometer kunnen rijden.

Opladen + snelladen Hyundai IONIQ Electric

De Hyundai IONIQ Electric is voorzien van een 7,2 kW boordlader. Bij een openbaar oplaadpunt of thuis is de elektrische auto in ruim 6 uur weer volledig opgeladen. Met de meegeleverde ICCB-kabel kun je de elektrische auto ook via het stopcontact opladen.

De Hyundai IONIQ Electric kan ook snelladen. Bij een snellader met een laadvermogen van 100 kW is de elektrische auto binnen 54 minuten weer voor 80% opgeladen.

Bijtelling in 2019 vs 2020 Hyundai IONIQ Electric

De tweede generatie Hyundai IONIQ Electric valt onder de bijtellingsnorm van 50.000 euro. Wat betekent dat je met de Hyundai IONIQ Electric nog profiteert van de 4% bijtelling. Voor de Hyundai IONIQ Electric betaal je in 2019 een bijtelling van 47 euro. In 2020 betaal je voor de Hyundai IONIQ Electric een bijtelling van 93 euro.

Hyundai IONIQ Electric leasen in 2019

Heb je interesse in het leasen van de Hyundai IONIQ Electric? De Hyundai IONIQ Electric is zakelijk te leasen vanaf 466 euro per maand. Het gaat om de Comfort uitvoering.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *