Hyundai IONIQ Electric leasen in 2019

De prijzen van de nieuwe generatie Hyundai IONIQ Electric zijn bekend. De Hyundai IONIQ Electric is verkrijgbaar vanaf 36.995 euro. De tweede generatie van de Hyundai IONQI Electric heeft 36% meer batterijcapaciteit dan zijn voorganger. De Hyundai IONIQ Electric met een 38,3 kWh accupakket is te leasen vanaf 466 euro per maand. Vanaf dit moment kun je de elektrische auto online samenstellen en bestellen. Naar verwachting is de Hyundai IONIQ Electric leverbaar vanaf september 2019.

Prijs van de nieuwe Hyundai IONIQ Electric

In Duitsland, VS en UK waren de prijzen van de nieuwe Hyundai IONIQ Electric al bekend. De Hyundai IONIQ Electric heeft in Nederland een prijs vanaf 36.995 euro. Het gaat om de i-Motion uitvoering. Hyundai brengt de tweede generatie in drie uitvoeringen uit: de i-Motion, Comfort en Premium. De Comfort uitvoering is verkrijgbaar vanaf 37.995 euro en de Premium uitvoering heeft een vanafprijs 41.495 euro.

Hyundai IONIQ Electric leasen in 2019

Naast de vanafprijzen zijn de leasetarieven inmiddels ook bekend. Wil je graag een Hyundai IONIQ Electric leasen? De gloednieuwe Hyundai IONIQ Electric is te leasen vanaf 466 euro per maand. Het gaat om de Comfort versie. De Hyundai IONIQ Electric Premium is te leasen vanaf 513 euro per maand. De gloednieuwe Hyundai IONIQ Electric kun je nu online samenstellen en bestellen. De elektrische auto is verkrijgbaar in de kleuren Polor White, Marina Blue, Blazing Yellow, Phoenix Orange, Platinum Silver, Aurora Silver en Phantom Black.

Bijtelling Hyundai IONIQ Electric in 2019

Dit jaar is het moment om nog een Hyundai IONIQ Electric te leasen. Je profiteert namelijk dit jaar nog van de 4% bijtelling. In 2020 betaal je voor een elektrische auto 8% bijtelling over de eerste 45.000 euro.

Actieradius + opladen Hyundai IONIQ Electric

De tweede generatie van de Hyundai IONIQ Electric is ten opzichte van zijn voorganger verbeterd met een groter accupakket. De Hyundai IONIQ Electric staat bekend om zijn goede prestaties. De tweede generatie Hyundai IONIQ Electric heeft een 38,3 kWh accupakket en een actieradius van 294 kilometer volgens de WLTP-testmethode. In de praktijk zal dit neerkomen op zo’n ruim 200 kilometer.

De Hyundai IONIQ Electric is uitgerust met een 7,2 kW lader. Bij een snellaadstation (laadvermogen 70 kW) is de elektrische auto binnen 26 minuten weer voor 80 procent opgeladen. Bij een openbaar oplaadpunt heeft de Hyundai IONIQ Electric ongeveer zes uur nodig.

Naast het succes van de Hyundai Kona Electric is de tweede generatie Hyundai IONIQ Electric ook veelbelovend. De verwachte levertijd van de Hyundai IONIQ Electric is september 2019. Een goede timing aangezien de bijtellingsregels vanaf januari 2020 veranderen naar 8% bijtelling.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *