De Polestar 2 reserveren in 2019

In juni was het mogelijk om de Polestar 2 in Nederland in het echt te bewonderen. De prijzen zijn inmiddels bekend. Wat in dit stadium redelijk uniek is, dat de leasetarieven bij een enkele leasemaatschappij bekend is. Het is dus nu alvast mogelijk om een exemplaar te reserveren als je de Polestar 2 graag wilt leasen. Als je als een van de eersten de Polestar 2 wilt rijden, dan kun je de elektrische auto nu alvast online samenstellen en reserveren. De verwachte levering van de Polestar 2 start in mei 2020.

Polestar 2 leasen

Er is nu al enorm veel belangstelling voor de Polestar 2 die zijn marktintroductie maakt in 2020. Vanwege de enorme belangstelling is het bij een enkele leasemaatschappij nu al mogelijk om een Polestar 2 te reserveren. De Polestar 2 kun je al leasen vanaf 749 euro per maand (geen aanbetaling). De Polestar 2 First Edition kun je alvast online samenstellen en is verkrijgbaar in de kleuren Snow, Magnesium, Thunder, Moon, Midnight en Void. Op volgorde van reservering wordt de elektrische auto uitgeleverd. Optioneel is het mogelijk om de Polestar 2 te bestellen met een Performance pakket en 19- of 20 inch wielen.

Actieradius + opladen Polestar 2

De Polestar 2 heeft 78 kWh accupakket en een actieradius van 500 kilometer volgens de WLTP-testnorm. Er zijn nog geen praktijktesten uitgevoerd met de elektrische auto, maar de verwachting is dat de Polestar 2 in de praktijk op een acculading zo’n 450 kilometer kan rijden.

Polestar 2 reserveren in 2019

De Polestar 2 moet de concurrentie aangaan met de Tesla Model 3. Veelbelovend aangezien de Tesla Model 3 is op dit moment de bestverkochte elektrische auto in 2019. Enthousiast geworden? Je kunt alvast een reservering plaatsen voor de Polestar 2. De Polestar is te leasen vanaf 749 euro euro per maand.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.