Leaseblog.nl & Autoblog.nl testen Tesla Model 3

Wij hebben de handen ineen geslagen met Autoblog.nl: één van de grootste nieuwswebsites op het gebied van auto’s in Nederland. Beide bedrijven hebben een passie voor auto’s en willen dit graag met de rest van de wereld delen. Het doel van de samenwerking is om de expertise op het gebied van auto’s en elektrische mobiliteit te delen met de ruim 1,3 miljoen unieke bezoekers van beide online platforms.

Leaseblog.nl & Autoblog.nl gaan samenwerken

De 1,3 miljoen unieke bezoekers, Leaseblog.nl en Autoblog.nl hebben iets met elkaar gemeen: een passie voor auto’s. Door te gaan samenwerken willen wij deze passie, ervaringen en kennis over auto’s delen. Het komende jaar zullen wij gezamenlijk artikelen en video’s ontwikkelen waarmee wij de lezers/kijkers kippenvel willen laten bezorgen. Autoblog.nl is één van de grootste nieuwswebsites van Nederland die dagelijks schrijft over auto’s in het binnen- en buitenland.

Tesla Model 3 testen

Samen met Autoblog.nl hebben wij de Tesla Model 3 in de praktijk getest. De Tesla Model 3 is veelbelovend wat ons betreft. Met name voor de zakelijke rijder is het leasen van de Tesla Model 3, zeer interessant vanwege de combinatie van een rijk uitgeruste auto, een zeer goede, realistische actieradius, snelle laadtijd en natuurlijk ook de fiscale voordelen: zoals de fiscale bijtelling, de MIA-subsidie en de wegenbelasting.

De Tesla Model 3 heeft een uitstekende wegligging en rijeigenschappen. Net zoals de Tesla Model X en Tesla Model S is de Tesla Model 3 echt te vergelijken met een Iphone op wielen. Wat een technologie heeft de auto. Via het display kun je werkelijk alles bedienen. Als je kijkt naar het interieur dan is het mooi afgewerkt en redelijk minimalistisch te noemen.

Bijtelling Tesla Model 3 in 2019

In 2019 is de bijtelling voor elektrische auto’s aangepast. Ga je een Tesla Model 3 leasen, dan betekent dit dat je een nettobijtelling (belastingschaal 51.75%) gaat betalen van ongeveer 170 euro per maand.

Ondanks het feit dat de Tesla model 3 is met een vanafprijs van 58.800 nog best fors geprijsd, moet je niet vergeten dat je vrijwel geen kosten hebt aan onderhoud van een elektrische auto. Je betaalt geen wegenbelasting en je hebt lage kosten per kilometer.

Zelfs bij een Tesla Supercharger betaal je voor een volle accu (uitgaande van 0 naar 80% ongeveer 15 euro (0.25 kWh x 60 = 15 euro).

Levertijd Tesla Model 3

Sommige populaire elektrische auto’s zijn slecht leverbaar en wachttijden kunnen oplopen tot wel 14 maanden. Toch geeft Tesla aan dat zij de Tesla Model 3 relatief snel kunnen leveren. Ondanks het feit dat we lang hebben moeten wachten op de Tesla Model 3 in Europa, is de Tesla Model 3 momenteel leverbaar binnen circa 1 tot 2 maanden.

Tesla Model 3 leasen

Heb je interesse in het leasen van een Tesla Model 3? Je kunt de Tesla Model 3 al leasen vanaf 685 euro per maand.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.