Prijsverhoging Tesla Model 3

Regelmatig wijzigt Tesla de prijzen voor de Tesla Model S, Tesla Model X en Tesla Model 3. Het nieuwste model van Tesla is op dit moment standaard verkrijgbaar in de kleur Solid Black. Per 1 juli 2019 is de Tesla Model 3 in Solid Black tegen een meerprijs van 1.050 euro verkrijgbaar.

Prijs lakken Tesla Model

Eerder kondigde Tesla al aan dat de Tesla Model 3 Long Range RWD per direct niet meer leverbaar is. Op dit moment wordt de Tesla Model 3 standaard geleverd in de kleur Solid Black. Tegen een meerprijs van 1.050 euro is de Tesla Model 3 leverbaar in de kleuren Midnight Silver Metallic, Deep Blue Metallic. Voor 1.600 euro is de elektrische auto verkrijgbaar in Pearl White Multi-Coat en voor 2.100 euro heb je de Tesla Model 3 in de kleur Multi-Coat Red. Vanaf 1 juli 2019 wordt de Tesla Model 3 standaard geleverd in een witte lak in plaats van Solid Black. De Tesla Model 3 is overigens nog steeds leverbaar in Solid Black, maar dan tegen een meerprijs van 1.050 euro.

De prijsverhoging voor de kleur Solid Black is tevens bevestigd door Elon Musk in een Tweet. Helaas is het niet duidelijk waarom de Tesla Model 3 vanaf 1 juli 2019 standaard verkrijgbaar is in een witte lak.

Tesla Model 3 leasen

Heb je interesse in het leasen van de Tesla Model 3? Tot 1 juli is de Tesla Model 3 standaard leverbaar in Solid Black. Houd rekening met een levertijd van ruim een maand.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *