BMW komt met groter accupakket voor BMW i3 en BMW i3s

Vorige week kondigde BMW aan het accupakket voor de BMW i3 en BMW i3s te vergroten. De BMW i3 en BMW i3s is nu voorzien van een 33 kWh-batterij. Op korte termijn wordt dit een 42.2 kWh-batterij. Dit betekent dat het bereik voor de nieuwe BMW i3 en de nieuwe BMW i3s in de toekomst toeneemt. Volgens de WLTP-testnorm krijgt de BMW i3 een actieradius van 310 kilometer en de actieradius van de BMW i3s komt neer op 285 kilometer. De realistische actieradius zal hiermee naar verwachting minstens 250 kilometer bedragen. De BMW i3 heeft een vanafprijs van 41.995 euro en de BMW i3s van 45.695 euro. BMW geeft aan dat de nieuwe modellen vanaf deze week zijn te bestellen.

BMW i3 en BMW i3s: actieradius + opladen

De BMW i3 en BMW i3s krijgen een 42.2 kWh-batterij. Dankzij deze grotere batterij, neemt de actieradius van de BMW i3 en de BMW i3s dus toe. De BMW i3 krijgt een actieradius van 310 kilometer en de actieradius van de BMW i3s komt neer op 285 kilometer (WLTP). De BMW i3 heeft een elektromotor van 170 pk en de BMW i3s heeft een elektromotor van 184 pk. Beide volledig elektrische auto’s kun je gemakkelijk thuis opladen, via de openbare oplaadpunten en via het snellaadstation. Met een snellaadstation van 50 kW is de 100% elektrische BMW weer binnen 42 minuten voor 80 procent opgeladen.

Nieuwe kleuren + sportpakket voor de BMW i3 en BMW i3s

Naast een groter accupakket komt BMW ook met nieuwe interieurkleuren en een sportpakket voor de BMW i3 en de BMW i3s. De nieuwe kleuren worden uitgebreid met Jucaro Beige metallic met Frozen Grey accenten. Wat betreft het interieur heb je nu ook de keuze uit het interieurthema Loft en is deze auto voorzien van de nieuwe bekleding Carum Grau. Het sportpakket is nu ook leverbaar voor de BMW i3. Het sportpakket bestaat uit onder andere een verlaagd sportonderstel van 10 millimeter en zwarte wielkastranden.

BMW i3s en BMW leasen

Wil je graag een BMW i3s of een BMW i3 leasen? Of ben je benieuwd naar praktijkervaringen met de BMW i3s? Via de website zakelijkelektrischleasen.nl kun je online heel gemakkelijk jouw leaseauto configureren en de leasetermijnen per maand bekijken. BMW geeft aan dat als je de BMW i3 en de BMW i3s in oktober bestelt, deze al in de maand november worden geproduceerd.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *