De Hyundai Kona Electric kun je al leasen vanaf de zomer van 2018!

We zaten al een tijdje op het nieuws te wachten, maar zojuist werd dan bekend dat we al in de zomer van 2018 de nieuwe Hyundai Kona Electric kunnen verwachten. De allereerste volledig elektrisch aangedreven compacte SUV. Heel mooi om weer een 100% elektrische auto te kunnen toevoegen aan het aanbod van beschikbare elektrische auto’s in Nederland.

Onthulling Hyundai Kona Electric

De officiële onthulling vindt plaats op 27 februari, maar Hyundai geeft ons vandaag al een voorproefje van deze eerste volledig elektrische compacte SUV. En dat schept hoge verwachtingen! Ten eerste heeft de auto een actieradius van maar liefst 470 kilometer, volgens de nieuwe WLTP-richtlijnen. Ten tweede combineert dit model twee belangrijke trends: elektrificatie en SUV. Ten derde is ook de levertijd veelbelovend: in de zomer van 2018 is deze auto namelijk al leverbaar! Tenslotte kunnen bestuurders volgens de maker profiteren van een breed scala aan gemaks- en connectiviteitsfuncties, evenals actieve veiligheids- en rijhulptechnologieën.

Vanafprijs en leaseprijzen Hyundai Kona Electric

Meer details over de nieuwe Hyundai Kona Electric worden bekendgemaakt op 27 februari 2018, voorafgaand aan de wereldpremière van deze auto op de Autosalon van Genève van 2018. We zullen dan meer te weten komen over de vanafprijs, verschillende edities en kunnen dan een inschatting maken van leaseprijzen en bijtelling.

Vanzelfsprekend is Leaseblog aanwezig tijdens de Autosalon van Genève en volgen wij de verschillende onthullingen, ook van de Jaguar I-PACE, op de voet!

Video Hyundai Kona Electric

Hieronder alvast een beknopte teaservideo, voor het volledige beeld zullen we nog even geduld moeten hebben tot 27 februari:

4 reacties

 1. Jos op zegt:

  Hoi,

  Erg geïnteresseerd in de Kona EV die komen gaat.
  Willen jullie mij svp informeren mbt lease prijs (zakelijk leasen), uitvoeringen, pakketten etc etc

  Met vriendelijke groet
  Jos

 2. Antoinette op zegt:

  Ik wil graag op de hoogte gehouden worden, welke uitvoeringen er komen en wanneer ik mijn toekomstige auto kan gaan samenstellen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *