Prijzen Kia e-Niro bekend

Primeur! Kia heeft zojuist de prijzen van de Kia e-Niro bekendgemaakt. De Kia e-Niro is te bestellen voor prijzen vanaf 42.510 euro. De Kia e-Niro is verkrijgbaar in de uitvoeringen DynamicLine en in een iets luxere uitvoering: de ExecutiveLine. De Kia e-Niro is te leasen vanaf 590 euro per maand. Bekijk direct de leasetarieven van de Kia e-Niro via zakelijkelektrischleasen.nl.

De Kia e-Niro is met zijn gunstige vanafprijs, standaard rijke uitrusting, 4% bijtelling, en een actieradius van 485 kilometer (WLTP) nu al een zeer populaire leaseauto. De belangstelling is enorm, dit blijkt uit de reserveringen voor de Kia e-Niro. De verwachte levertijd van de Kia e-Niro is vanaf begin 2019, waarbij de reserveringen voorrang hebben.

Vanafprijs 100% elektrische Kia e-Niro

Kia komt met twee uitvoeringen van de Kia e-Niro (64 kWh). De Kia e-Niro DynamicLine heeft een vanafprijs van 42.510 euro. De Kia e-Niro is ook verkrijgbaar in een luxere uitvoering: de ExecutiveLine. De Kia e-Niro ExecutiveLine heeft een vanafprijs van 45.510 euro.

Kia e-Niro DynamicLine

De Kia e-Niro DynamicLine is standaard al zeer rijk uitgerust. De volledig elektrische auto is onder andere voorzien van autonome noodremassistentie (AEB), autonome rijbaanvolgassistentie (LFA), adaptieve cruise control (SCC), vermoeidheidsherkenning (DAW), achteruitrijcamera, LED-dagrijverlichting, parkeersensoren achter, 17-inch lichtmetalen velgen, stoelverwarming en stuurwielverwarming.

Kia e-Niro ExecutiveLine

De Kia e-Niro ExecutiveLine is verkrijgbaar vanaf 45.510 euro. De Kia e-Niro ExecutiveLine heeft naast de opties van de DynamicLine-uitvoering, ook onder andere dodehoekdetectie (BSD), verkeersdetectie achter (RCTA), LED-koplampen, privacy glass, parkeersensoren voor, volledig lederen bekleding, JBL Premium Sound System en de elektrische auto heeft een draadloos oplaadstation voor smartphones.

Actieradius Kia e-Niro

De Kia e-Niro met een accupakket van 64 kWh heeft een actieradius van 485 kilometer (WLTP). De Kia e-Niro met een accupakket van 39.2 kWh heeft een actieradius van 312 kilometer. Deze laatste is pas te bestellen vanaf einde 2019. De elektrische auto heeft een vermogen van 204 pk en gaat van 0 naar 100 in 7.8 seconden.

Bijtelling Kia e-Niro

De Kia e-Niro heeft ook in 2019 4% bijtelling. De Kia e-Niro heeft namelijk een vanafprijs onder de 50.000 euro. In 2019 betaal je namelijk 4% bijtelling over de eerste 50.000 euro en 22% over het resterende bedrag.

Kia e-Niro zakelijk leasen

Heb je interesse in het leasen van de Kia e-Niro? De Kia e-Niro kun je voor een kortere of langere periode zakelijk leasen. De verwachte levertijd van de Kia e-Niro is vanaf begin 2019. Bekijk online direct de leasetarieven via zakelijkelektrischleasen.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *