Kia e-Niro met trekhaak

Vanaf dit moment is het mogelijk om de Kia e-Niro mét trekhaak te bestellen. Net zoals de Hyundai Kona Electric, is de trekhaak voor de Kia e-Niro alleen geschikt om fietsen mee te vervoeren. De elektrische auto heeft geen aanhanggewicht. Het gaat om een afneembare trekhaak voor de Kia e-Niro. De prijs voor de trekhaak van de Kia e-Niro is 1.080 euro (inclusief BTW en montage).

Kia e-Niro met trekhaak bestellen

Veel geïnteresseerden zijn benieuwd of het ook mogelijk is om de Kia e-Niro mét trekhaak te bestellen. Tot voorheen kon de Kia e-Niro niet voorzien worden van een trekhaak. De R&D-afdeling van Kia Nederland heeft de afgelopen periode uitgezocht wat de mogelijkheden zijn om een Kia e-Niro te voorzien van een trekhaak.

De Kia e-Niro is per direct te bestellen met (afneembare) trekhaak. Het is ook mogelijk om achteraf een trekhaak voor de Kia e-Niro te bestellen. De trekhaak voor de Kia e-Niro is overigens alleen geschikt als fietsendrager. Het is mogelijk om te kiezen voor een 7-polige of 13-polige aansluiting. Echter adviseert Kia een 13-polige trekhaak voor de Kia e-Niro, vanwege het feit dat deze aansluiting een vereiste is voor moderne fietsendragers met LED. De kosten voor de 13-polige trekhaak van de Kia e-Niro is 1.080 euro (incl BTW en montage).

Kia e-Niro leasen

Heb je interesse in het leasen van de Kia e-Niro? De Kia e-Niro is samen met de Hyundai Kona Electric een van de meest populaire elektrische leaseauto’s van dit moment. Gezien de populariteit is de levertijd van de Kia e-Niro behoorlijk opgelopen (tot minimaal één jaar). Toch zijn er een aantal leasemaatschappijen die hier op hebben ingespeeld, waardoor zij de Kia e-Niro op korte termijn kunnen leveren. Vanaf nu is het ook mogelijk om een Kia e-Niro mét trekhaak te bestellen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.