Prijzen bekend van Volkswagen Passat GTE

De prijzen zijn bekend van de gloednieuwe Volkswagen Passat GTE. De Volkswagen Passat GTE heeft een vanafprijs van 48.440 euro. Het gaat hier om een rijk uitgeruste Business uitvoering. Met deze plug-in hybride kun je zo’n 56 kilometer (WLTP) volledig elektrisch rijden. De Volkswagen Passat GTE is met name voor de zakelijke rijder een uitstekende keuze vanwege zijn rijke uitrusting en comfortabele zit. De gloednieuwe Volkswagen Passat GTE is vanaf dit moment te bestellen.

Uitvoeringen Volkswagen Passat GTE

De Volkswagen Passat GTE is leverbaar in verschillende uitvoeringen. De Business uitvoering heeft een vanafprijs van 49.820 euro. De Volkswagen Passat GTE Business is standaard al zeer rijk uitgerust en is onder andere voorzien van 17 inch lichtmetalen velgen, LED Matrix-verlichting, Digital Cockpit, panoramadak en een achteruitrijcamera.

De Volkswagen Passat GTE is ook verkrijgbaar in een Limousine uitvoering. De auto heeft een prijs vanaf 48.440 euro.

Actieradius Volkswagen Passat GTE

De gloednieuwe Passat GTE is goedkoper, rijker uitgerust en heeft meer range dan zijn voorganger. Het nieuwe model heeft een 13 kWh accupakket. Dit betekent 31% meer accucapaciteit dan zijn voorganger. De 13 kWh accupakket is goed voor zo’n 56 kilometer volgens de WLTP-testmethode.

De Volkswagen Passat GTE heeft in de GTE-modus een vermogen van 218 pk en een topsnelheid van 222 kilometer per uur.

Volkswagen Passat GTE leasen

Heb je interesse in het leasen van de Volkswagen Passat GTE? De Volkswagen Passat GTE is vanaf nu online samen te stellen en online te bestellen. Als je de Volkswagen Passat GTE wilt leasen dan moet je rekening houden met een nettobijtelling van ongeveer 330 euro per maand.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.