Volkswagen Polo meest populaire leaseauto 2020

De Volkswagen Polo is op dit moment een van de meest populaire leaseauto’s onder de zakelijke rijder. Sterker nog, de Volkswagen Polo is de bestverkochte auto van 2019. Het komt dus niet geheel als een verrassing dat de Volkswagen Polo door een vakjury uitgeroepen is tot ‘Zakenauto van het Jaar 2020’.

Volkswagen Polo ‘Zakenauto van het jaar 2020’

De populaire leaseauto ging er met deze titel vandoor tijdens de jaarlijkse verkiezing AM Driving Business Awards, georganiseerd door Automobiel Management. De Volkswagen Polo is door de jury beoordeeld op basis van de kwaliteiten van de auto, het marktaandeel, de rol van de dealerorganisatie en tot slot de gunstige kilometerkostprijs van de populaire leaseauto. Naast de Volkswagen Polo waren er nog vier genomineerden.

Volkswagen Polo meest populaire leaseauto van 2019

De Volkswagen Polo is al jaren een van de bestverkochte auto’s in Nederland. Ook dit jaar is de Volkswagen Polo wederom de bestverkochte auto. Als we kijken naar de verkoopcijfers van afgelopen maand, dan zijn er in totaal 1.322 Volkswagen Polo’s verkocht tegenover 542 verkochte Volkswagen Golf’s. De populaire leaseauto verslaat hiermee de positie van zijn grote broer de Volkswagen Golf.

De Volkswagen Polo is in zijn segment een uitstekende optie voor de zakelijke rijder. De Volkswagen Polo is ruim, heeft uitstekende rijeigenschappen en is standaard rijk uitgerust. Kortom, de populaire leaseauto heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Volkswagen Polo leasen

Heb je interesse in het leasen van een van de meest populaire leaseauto’s van dit moment? De Volkswagen Polo is al te leasen vanaf 290 euro per maand.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *