Leasebudget tot 500 euro: welke leaseauto kan ik kiezen?

Mag je een nieuwe leaseauto uitzoeken? Als zakelijke rijder heb je altijd te maken met een bepaald leasebudget. De keuze van een nieuwe leaseauto is ook sterk afhankelijk van het leasebudget. Uiteraard zijn er voldoende leaseauto’s waar je uit kunt kiezen als je rekening moet houden met een bepaald leasebudget tot bijvoorbeeld 500 euro. In dit artikel geven wij een aantal opties van leaseauto’s die binnen het leasebudget van 500 euro vallen.

Leasebudget tot 500 euro

1: Volkswagen Up!

De eerste leaseauto die binnen het leasebudget van 500 euro valt is de Volkswagen Up!. De Volkswagen Up! is een van de meest populaire leaseauto’s van dit moment. De auto is zeker een goede optie als je een leasebudget tot 500 euro hebt. Volkswagen is niet voor niets een bekend en betrouwbaar automerk. De Volkswagen Up! is vooral een populaire leaseauto onder detacheringsbureau’s. De Volkswagen Up! is compact, maar biedt toch ruimte voor vier personen. Met dit leasebudget is het mogelijk om deze auto te leasen. De Volkswagen Up! is vanaf 240 euro (excl. BTW) te leasen. De Volkswagen Up! kun je ook shortleasen en valt binnen het leasebudget tot 500 euro. De Volkswagen Up! kun je shortleasen voor 325 euro per maand.

2: Volkswagen Polo

Als je een leasebudget tot 500 euro hebt dan is de Volkswagen Polo zeker aan te raden. De Volkswagen Polo is een ruime leaseauto met een goede wegligging. Vorige maand werd de Volkswagen Polo uitgeroepen tot een van meest populaire leaseauto van november. De Volkswagen Polo is een sportieve auto, is standaard rijk uitgerust en biedt voldoende ruimte. Als je rekening moet houden met een leasebudget dan is de Volkswagen Polo zeker een goede optie. De Volkswagen Polo is vanaf 290 euro per maand (excl. BTW) te leasen.

3: Volkswagen Golf

Met een leasebudget tot 500 euro is het ook mogelijk om een Volkswagen Golf te leasen. De Volkswagen Golf is net even iets ruimer dan zijn broertje. De Volkswagen Golf is tevens een zeer populaire leaseauto. De Volkswagen Golf heeft een uitstekende wegligging en valt binnen het leasebudget van 500 euro. Net zoals de Volkswagen Polo, is de auto standaard al zeer rijk uitgerust, is de auto ruim en heeft een sportief design. Voor een leasebudget tot 500 euro krijg je er heel wat voor terug. De Volkswagen Golf heeft een leasetarief vanaf 380 euro per maand (excl. BTW). Houd er rekening mee, dat het leasetarief met een kortere looptijd (24 maanden) en extra kilometers iets boven de 500 euro kan uitkomen.

4: Ford Focus

Met een leasebudget tot 500 euro behoort de Ford Focus ook tot de mogelijkheden. Maak je veel kilometers? De Ford Focus is standaard al zeer rijk uitgerust en heeft, zoals we gewend zijn van Ford, een goede wegligging. De Ford Focus biedt tevens voldoende ruimte voor bijvoorbeeld het gezin. Ook voor de Ford Focus geldt dat het leasetarief iets boven de 500 euro kan uitvallen (op basis van looptijd en kilometrage).

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.