Dit is de nieuwe Volkswagen Golf 8

De gloednieuwe Volkswagen Golf 8 beleefde gisteren officieel zijn werelddebuut. Al jaren is de Volkswagen Golf een van de meest populaire leaseauto’s. Volkswagen heeft voor het nieuwe model geen drastische veranderingen doorgevoerd. De Volkswagen Golf 8 is onder andere qua lijnen iets strakker, het silhouet is langer en de auto beschikt standaard over een digitale cockpit. Het lijkt erop dat Volkswagen met de nieuwe Golf een brug wil slaan naar het elektrisch rijden. De nieuwe Volkswagen Golf is leverbaar vanaf maart 2020.

Volkswagen heeft nog niets gecommuniceerd over de specificaties en vanafprijzen van de Volkswagen Golf 8. Deze volgen in een later stadium.

Volkswagen Golf populaire leaseauto

De Volkswagen Golf is al jaren een van de bestverkochte auto’s. Onder de zakelijke rijder is de Volkswagen Golf ook een populaire leaseauto. De Volkswagen Golf heeft uitstekende rijeigenschappen, is standaard rijk uitgerust en biedt bovendien voldoende ruimte.

Interieur + opties Volkswagen Golf

Volkswagen gaat met de nieuwe Volkswagen Golf nog een stap verder. De nieuwe Volkswagen Golf is standaard voorzien van een digitale cockpit. De meeste knoppen in de nieuwe Golf zijn ingeruild voor digitale knoppen op de schermen. Je blijft als bestuurder continu online verbonden met de diensten van WE Connect zoals de WiFi-hotspot en het navigatiesysteem.

De Volkswagen Golf 8 is voorzien van de nieuwste moderne technologie. Het is zelfs mogelijk om gedeeltelijk autonoom (level 2) te rijden door de IQ.DRIVE assistentiesystemen. Het nieuwe model van Volkswagen herkent vooraf files door de adaptieve cruise control. Het systeem past automatisch de snelheid aan.

Nieuwe Volkswagen Golf leverbaar vanaf 2020

Heb je interesse in het leasen van de nieuwe Volkswagen Golf? De Volkswagen Golf 8 is leverbaar vanaf maart 2020. De nieuwe Volkswagen Golf is verkrijgbaar in vijf hybride uitvoeringen. De prijzen en overige specificaties volgen voor de marktintroductie van de nieuwe Golf.

Kun je niet zolang wachten? Je kunt uiteraard ook de huidige Volkswagen Golf leasen of juist kiezen voor de 100% elektrische variant, de Volkswagen e-Golf.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.