Prijzen bekend van de elektrische Volkswagen e-up!

De prijzen zijn eindelijk bekend van de 100% elektrische Volkswagen e-up!. De volledig elektrische Volkswagen e-up! is verkrijgbaar vanaf 23.475 euro. De Volkswagen e-up! kun je vanaf dit moment online samenstellen en bestellen. De verwachte levertijd van de elektrische auto in Nederland is begin 2020. Helaas betekent dit voor de zakelijke rijder dat je niet meer kunt profiteren van de 4% bijtelling, maar te maken hebt met 8% bijtelling tot 45.000 euro (fiscale waarde).

Prijs Volkswagen e-up!

De verwachte vanafprijs van de Volkswagen e-up! werd van te voren al geschat rond de 20.000 euro. Volkswagen heeft de vanafprijs van deze elektrische auto nu eindelijk bekendgemaakt. Met een vanafprijs van 23.475 euro zet Volkswagen weer een mooie stap richting het toegankelijker maken van elektrisch rijden.

Uitvoeringen Volkswagen e-up!

De Volkswagen e-up! is leverbaar in twee uitvoeringen: e-up! en e-up! Style, waarbij de Style uitvoering iets rijker is uitgerust. Overigens kun je prima uit de voeten qua opties met deze elektrische auto. De Volkswagen e-up! is standaard voorzien van LED dagrijverlichting, Lane Assist en Bluetooth verbinding. Beide auto’s kun je vanaf nu naar eigen wens online samenstellen.

De elektrische variant van de Volkswagen up! verschilt in de basis niet veel van zijn tweelingbroer. Het design van de elektrische Volkswagen e-up! is nagenoeg gelijk gebleven.

Actieradius Volkswagen e-up!

De volledig elektrische Volkswagen e-up! krijgt een 36,8 kWh accupakket en een actieradius van ruim 260 kilometer volgens de WLTP-testmethode. In de praktijk zal de actieradius neerkomen op ruim 200 kilometer. Het accupakket van de Volkswagen e-up! is vergelijkbaar met de Skoda Citigoe iV en Seat Mii Electric.

Opladen Volkswagen e-up!

De Volkswagen e-up! is in ruim 5 uur weer voor 80% opgeladen bij een oplader met een laadvermogen van 7,2 kW. Een pluspunt van deze elektrische auto, je kunt ook snelladen met de Volkswagen e-up!. Als je de Volkswagen e-up! wilt snelladen bij een snellaadstation zoals Fastned, houd dan rekening met een oplaadtijd van ruim een uur.

8% bijtelling Volkswagen e-up! in 2020

Wanneer kunnen we de Volkswagen e-up! in Nederland verwachten? Volkswagen geeft aan dat de Volkswagen e-up! begin 2020 in de showrooms staat. Voor de zakelijke rijder betekent dit dat je 8% bijtelling over de eerste 45.000 euro gaat betalen. Met een vanafprijs van 23.475 euro valt de elektrische auto ruim onder deze grens, waardoor je profiteert van de volledige 8% bijtelling. Dit is officieel bekendgemaakt tijdens Prinsjesdag 2019.

Als je als zakelijke rijder graag een Volkswagen e-up! wilt leasen, dan ga je een nettobijtelling van ongeveer 59 euro per maand betalen (belastingschaal 38,10%).

Leasen Volkswagen e-up!

Heb je interesse in het leasen van de Volkswagen e-up!? De Volkswagen e-up! kun je vanaf dit moment online samenstellen en bestellen. De verwachte levertijd van de Volkswagen e-up! is begin 2020.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *