Prijsverhoging voor Tesla Model 3

Tesla heeft wederom een prijsverhoging voor de Tesla Model 3 doorgevoerd. Het gaat om de Tesla Model 3 Long Range. De Tesla Model 3 Long Range heeft een vanafprijs van 54.100 euro. De reden voor de prijsverhoging is dat de basic Autopilotfunctie nu standaard bij de prijs van de Tesla Model 3 is in begrepen. De nieuwe prijs voor de Tesla Model 3 (Long Range RWD) is tevens direct doorgevoerd op de website van Tesla.

Prijs Tesla Model 3

Tesla heeft de afgelopen periode niet stilgezeten als het gaat om de prijzen voor de Tesla Model 3. Voorheen had de Tesla Model 3 Long Range RWD een vanafprijs van 53.000 euro. Deze prijs is met 1.100 euro verhoogd. De Long Range uitvoering heeft nu een vanafprijs van 54.100 euro. Tesla heeft de prijzen verhoogd omdat de basic Autopilotfunctie nu standaard is inbegrepen. Voor degenen die reeds een Tesla Model 3 Long Range RWD (tegen het oude tarief) in bestelling hebben staan, blijft de oude prijs van de Tesla Model 3 van toepassing.

4% bijtelling Tesla Model 3

De Tesla Model 3 is extra interessant voor de zakelijke rijder. Voor de ‘Iphone op wielen’ betalen zakelijke rijders 4% bijtelling over de eerste 50.000 euro en 22% over het resterende bedrag. Voor de Tesla Model 3 Long Range RWD betekent dit een nettobijtelling van slechts 125 euro.

Tesla model 3 met trekhaak

Sinds kort is het ook mogelijk om een Tesla Model 3 mét trekhaak te bestellen. Tegen een meerprijs van 1.080 euro. Het gaat om een verwijderbare kogel en de trekhaak is geschikt voor ski- en fietsendragers. Houd bovendien rekening met het maximale trekgewicht van 910 kilo. Het is overigens alleen mogelijk om voor de Tesla Model 3 Long Range en Standard Range Plus uitvoering een trekhaak te bestellen.

Tesla Model 3 leasen

Heb je interesse in het leasen van een Tesla Model 3? De Tesla Model 3 Long Range RWD is te leasen vanaf 637 euro. Via zakelijkelektrischleasen.nl is het mogelijk om de elektrische auto online samen te stellen en direct te bestellen. Houd rekening met een maand levertijd voor de Tesla Model 3 Long Range RWD.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *