Prijzen van Tesla Model 3 Long Range bekend

De prijs van de Tesla Model 3 Long Range RWD heeft Tesla zojuist bekendgemaakt. De Tesla Model 3 Long Range RWD is verkrijgbaar vanaf 53.000 euro. Vanaf dit moment is deze uitvoering alvast online te reserveren. Tesla geeft aan dat zij begin juni starten met de uitlevering van de Tesla Model 3 Long Range RWD.

Prijzen Tesla Model 3 Long Range RWD bekend

Afgelopen maand is de Tesla Model 3 uitgeroepen tot de meest populaire elektrische auto van maart 2019. Onlangs heeft Tesla de prijzen van de Tesla Model 3 Standard Range Plus bekendgemaakt. Inmiddels heeft Tesla ook de prijzen van de Tesla Model 3 Long Range RWD gecommuniceerd. De Tesla Model 3 Long Range RWD heeft een vanafprijs van 53.000 euro. Het gaat om de Rear-Wheel Drive uitvoering (RWD). De Tesla Model 3 Long Range AWD is inmiddels al beschikbaar.

Bijtelling Tesla Model 3 Long Range RWD

Met een vanafprijs van 53.000 euro zit de Tesla Model 3 Long Range RWD nét iets boven de grens van 50.000 euro om van de volledige 4% bijtelling te profiteren. Voor de zakelijke rijder betekent dit een bijtelling van 4% over de eerste 50.000 euro en 22% over de overige 3.000 euro. In 2019 betaal je voor een Tesla Model 3 Long Range RWD een nettobijtelling van 115 euro per maand (belastingschaal 51.75%).

Tesla Model 3 Long Range RWD leasen

In juni start Tesla met de uitlevering van de Tesla Model 3 Long Range RWD. Ben je geïnteresseerd in het leasen van een Tesla Model 3 Long Range RWD? De Tesla Model 3 Long Range RWD heeft een leasetarief van 624 euro per maand. Deze uitvoering van de Tesla Model 3 is via de website van Tesla online nog niet online te configureren, maar wel alvast via zakelijkelektrischleasen.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.