Tesla Model 3 nu ook te bestellen met trekhaak

Tesla heeft officieel aangekondigd dat de Tesla Model 3 nu ook met trekhaak is te bestellen. De trekhaak voor de Tesla Model 3 is geschikt voor ski- en fietsendragers en heeft een maximaal trekgewicht van 910 kg voor aanhangwagens. De prijs van de trekhaak voor de Tesla Model 3 is 1.080 euro. Optioneel is het mogelijk om de reeds bestelde Tesla Model 3 uit te rusten met een trekhaak. Het is niet mogelijk om achteraf een Tesla Model 3 uit te rusten met een trekhaak.

Tesla Model 3 met trekhaak

Tot voorheen was het nog niet mogelijk, maar sinds deze week heeft Tesla het officieel gemaakt. De Tesla Model 3 kan uitgerust worden met een trekhaak. Het gaat om de Tesla Model 3 Standard Range Plus en Tesla Model 3 Long Range.

De trekhaak voor de Tesla Model 3 bestaat uit een trekbalk van hogesterktestaal, een verwijderbare kogel met een draagtas van gevoerd antislipmateriaal, een 13-polige kabelboom voor aanhangwagenelektronica, een trekhaak-ECU, een stofdeksel voor de adapter en het softwarepakket voor de tow mode. De trekhaak heeft overigens ook een stroom- en lichtaansluiting.

Prijs Tesla Model 3 met trekhaak

Ook voor degenen die de Tesla Model 3 in bestelling hebben staan, is het mogelijk om een trekhaak voor de Tesla Model 3 aan deze bestelling toe te voegen. Via een formulier op de website van Tesla kun je een trekhaak bestellen door een reserveringsnummer en e-mailadres door te geven. De trekhaak voor de Tesla Model 3 heeft een prijs van 1.080 euro.

De Tesla Model 3 leasen

Wil je graag een Tesla Model 3 met trekhaak leasen? Voor 18 euro extra per maand is dit mogelijk. Via zakelijkelektrischleasen.nl kun je de auto naar eigen wens samenstellen en het leasetarief per maand bekijken. De Tesla Model 3 Long Range en Performance hebben een levertijd van minimaal een maand. De Tesla Model 3 Standard Range Plus is verkrijgbaar vanaf oktober 2019.

1 reactie

  1. Paul op zegt:

    Voor 18 euro EXTRA per maand neem ik aan 🙂 Anders lease ik graag de komende 30 jaar een Tesla model 3 bij jullie!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.