Jaguar I-Pace makkelijker opladen door Public Charging-app

De eerste volledige elektrische SUV van Jaguar staat nog maar net in de showrooms in Nederland, maar de populariteit van de Jaguar I-Pace is nu al ongekend. Mede vanwege de gunstige 4% bijtelling waar je in 2018 over de volledige cataloguswaarde nog van profiteert. Jaguar heeft gisteren de Jaguar Public Charging-app aan het publiek geïntroduceerd. Jaguar wil hiermee het opladen van de Jaguar I-Pace makkelijker maken.

Jaguar Public Charging-app

Speciaal voor Jaguar I-Pace rijders heeft het automerk de Jaguar Public Charging-app geïntroduceerd. Deze app kunnen gebruikers gratis downloaden. Via de app kun je gemakkelijk 70.000 laadpunten van het oplaadnetwerk van Plugsurfing vinden. Plugsurfing is een bedrijf dat gespecialiseerd is in oplaaddiensten voor elektrische auto’s. Via de app kun je direct bekijken of het laadpunt beschikbaar is en eventueel voordat je bij het laadpunt bent, al kiezen voor het snelladen. Geef je vooraf niet aan dat je wilt snelladen, dan kun je alleen regulier laden. Het afrekenen werkt net zo eenvoudig als het opladen zelf. Klanten ontvangen een universele oplaadkaart waarmee zij bij de meeste oplaadstations in heel Europa terecht kunnen. Wat betreft de betaalmogelijkheden heb je twee opties: een vast maandtarief of Pay As You Go.

Jaguar I-Pace opladen

Naast de Public Charging-app van Jaguar, zijn er tal van apps die je helpen bij het opladen van de elektrische auto. De laadinfrastructuur in Nederland is inmiddels zo ontwikkeld, dat je boordevol mogelijkheden tot opladen hebt. Via een snellaadstation is de populaire leaseauto binnen 35 minuten weer voor 80 procent opgeladen.

Jaguar I-Pace leasen in 2018

Wil jij graag een Jaguar I-Pace leasen en in 2018 nog in de populaire volledig elektrische leaseauto stappen? Dat kan! Er zijn nog enkele Jaguar I-Paces op voorraad beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden op de website zakelijkelektrischleasen.nl en bestel ‘m vandaag nog!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *