Onthulling Audi e-tron en Nederlandse vanafprijs bekend

Het moment waar iedereen op zat te wachten. De introductie van de eerste 100% elektrische Audi. Gisteren was het eindelijk zover. Audi heeft in San Francisco de Audi e-tron onthuld. De volledig elektrische Audi heeft een actieradius van ruim 400 kilometer. Naast de onthulling heeft het automerk ook de Nederlandse vanafprijs bekendgemaakt. De Audi e-tron heeft een vanafprijs van 84.100 euro en is vanaf 22 november 2018 te bestellen. De levering voor de volledig elektrische auto staat in 2019 op de planning. Helaas net te laat om nog te profiteren van de 4% bijtelling over de volledige cataloguswaarde.

Interieur en design nieuwe Audi e-tron

Audi e-tron

 

 

 

 

 

 

Daar was ie dan eindelijk: de nieuwe Audi e-tron. Het design van de eerste 100% elektrische SUV is net zoals de conventionele Audi modellen herkenbaar en typerend voor Audi. De Audi e-tron is voorzien van een singleframe grille, waarmee de elektrische auto sportief oogt. De Audi e-tron is ruim, biedt comfort en is voorzien van de nieuwste moderne technologie. De volledig elektrische Audi heeft een Wifi hotspot, een high-end mediasysteem, een Interactive Display en allerlei rijhulpsystemen. Waaronder adaptive cruise assist, die je helpt met afremmen en accelereren. In een eerder stadium onthulde Audi het interieur van de 100% elektrische Audi. De hoogwaardige materialen, de nieuwste moderne technologie en de ruimte zorgen voor een luxe uitstraling.

Prijs + netto bijtelling Audi e-tron

Naast de wereldpremière van de eerste 100% elektrische auto uit de stal van Audi, is de Nederlandse vanafprijs ook bekendgemaakt. De Audi e-tron heeft een vanafprijs van 84.100 euro. De levering van de 100% elektrische Audi is in 2019, waardoor je 4% bijtelling betaalt over de eerste 50.000 euro (cataloguswaarde) en 22% over het resterende bedrag. De regels veranderen namelijk in 2019 als het gaat om de bijtelling voor elektrische auto’s. Uitgaande van de hoogste belastingschaal betekent dit een netto bijtelling van ongeveer 392 euro (belastingtarief 49,5%).

Actieradius + opladen Audi e-tron

De Audi e-tron is voorzien van twee elektromotoren en heeft een actieradius van ruim 400 kilometer. Uiteraard is de actieradius afhankelijk van onder andere het rijgedrag en de weersomstandigheden. Je kunt de volledig elektrische auto thuis opladen, via snellaadstations of via het openbare netwerk. Het opladen wordt extra makkelijk door de Audi e-tron Charging Service. Audi biedt deze extra service aan, waardoor je bij ruim 72.000 laadpunten van 220 providers door heel Europa terecht kunt.

Audi e-tron leasen

Ondanks het feit dat de Audi e-tron pas in 2019 wordt uitgeleverd, verwachten wij dat de Audi e-tron een populaire elektrische leaseauto in 2019 wordt. Je profiteert met de Audi e-tron van het comfort en de luxe die je van Audi gewend bent, in combinatie met een lage bijtelling. Bovendien heb je geen CO2-uitstoot. Wil je graag Audi e-tron in 2019 leasen? De Nederlandse vanafprijs (84.100 euro) heeft Audi inmiddels bekendgemaakt. In een later stadium zullen ook de leaseprijzen volgen. Vanaf 22 november 2018 is de Audi e-tron te bestellen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *