Nissan Leaf E+ komt in zomer 2019 met 62 kWh-batterij

De nieuwe Nissan Leaf heeft een 62 kWh-batterij en een actieradius van 385 kilometer (WLTP). Nissan liet in eerdere berichtgeving al weten dat het automerk in 2019 met een groter accupakket komt. De nieuwe Nissan Leaf gaat verder onder de naam Nissan Leaf E+. De Nissan Leaf E+ maakt zijn debuut tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas.

Over de prijs van de nieuwe Nissan Leaf heeft het automerk nog niets bekendgemaakt. In maart 2019 volgen de prijzen van de Nissan Leaf E+. De verwachting is dat de Nissan Leaf E+ leverbaar zal zijn vanaf de zomer 2019.

Nissan Leaf E+ krijgt 62 kWh-batterij

De nieuwe Nissan Leaf heeft een groter rijbereik met de nieuwe 62 kWh-batterij. Nissan heeft zojuist de nieuwe Nissan Leaf van 2019 aangekondigd. Het nieuwe model heet de Nissan Leaf E+. Naast de 40 kWh-batterij die we gewend zijn van de Nissan Leaf is er nu ook de keuze uit een 62 kWh-batterij. De nieuwe Nissan Leaf heeft een elektromotor van 217 pk (160 kW).

Actieradius Nissan Leaf E+

De Nissan Leaf E+ heeft een 62 kWh-accupakket en beschikt over totaal 288 cellen. De actieradius van de Nissan Leaf E+ is ten opzichte van zijn voorganger sterk verbeterd. De Nissan Leaf met een accupakket van 40 kWh heeft een actieradius van 270 kilometer volgens de nieuwe WLTP-testnorm. De Nissan Leaf E+ heeft een actieradius van 385 kilometer volgens de WLTP-testnorm. Het nieuwe model heeft ruim 100 kilometer extra range.

E-Pedal en ProPILOT Nissan Leaf E+

De Nissan Leaf E+ is standaard al zeer rijk uitgerust. Het is mogelijk om de Nissan Leaf E+ plus te bestellen met e-Pedal en ProPILOT. Met de e-Pedal is het mogelijk om met één pedaal te rijden. Met één pedaal kun je de elektrische auto te versnellen, afremmen en stoppen. De ProPILOT-functie maakt het rijden in een Nissan Leaf een stuk aangenamer door de verschillende rijassistentiesystemen. ProPILOT houdt gepaste afstand op de rijbaan, accelereert, en kan remmen.

Nissan Leaf E+ leasen

Wij verwachten dat de Nissan Leaf E+ met een groter accupakket, net zoals zijn voorganger, het goed gaat doen onder de zakelijke rijder. De Nissan Leaf E+ is een uitermate geschikte elektrische auto om zakelijk te gaan leasen. Het nieuwe model krijgt meer rijbereik en behoudt hoogstwaarschijnlijk zijn gunstige vanafprijs. Met de nieuwe Nissan Leaf E+ profiteer je ook in 2019 van 4% bijtelling over de volledige fiscale waarde gedurende de looptijd van het leasecontract.

Heb je interesse in het zakelijk leasen van de Nissan Leaf E+? Je kunt alvast je interesse voor de Nissan Leaf E+ kenbaar maken. Zo blijf jij als een van de eersten op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de Nissan Leaf E+.

Levertijd + prijs Nissan Leaf E+ in zomer 2019

De verwachting is dat de Nissan Leaf E+ leverbaar zal zijn vanaf de zomer 2019. Helaas heeft het automerk de prijzen van de elektrische auto nog niet bekendgemaakt. Wij verwachten dat de prijs van de Nissan Leaf E+ neerkomt op ongeveer 45.000 euro. In maart 2019 volgen de prijzen. Vanaf dat moment is het ook mogelijk om de auto online samen te stellen en het leasetarief per maand te bekijken.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *