Nieuwe Multivan wordt 100% elektrisch

Volkswagen Bedrijfswagens komt met een 100% elektrische versie van de vernieuwde Multivan. Het automerk geeft aan dat de welbekende Multivan een actieradius krijgt van ruim 400 kilometer (NEDC). De Multivan is naast een elektrische aandrijflijn ook beschikbaar met een diesel- of benzinemotor. De Multivan heeft een totaal nieuwe look & feel gekregen. Door de lak krijgt de auto echt een vintage uitstraling. Volkswagen Bedrijfswagens geeft aan dat de Multivan in het vierde kwartaal van 2019 leverbaar zal zijn in Nederland.

Nieuwe look voor vernieuwde Multivan

De nieuwe Multivan heeft een complete metamorfose gekregen. Volkswagen heeft met het design van Multivan gekozen voor de vintage look. De grille, de compactere koplampen met LED-dagrijverlichting en de grotere luchtinlaten zorgen voor vernieuwing. Aan de achterzijde heeft Volkswagen de achterlichtunits aangepast.

Multivan krijgt naast een vernieuwde look een digitaal dashboard, de nieuwste infotainmentsystemen (inclusief touchscreen, Apple Car Play) en allerlei rijhulpsystemen. Het rijden in de vernieuwde Multivan wordt aangenamer gemaakt door onder andere zijwindassistent, rijbaanassistent en het automatisch inparkeren met Park Assist.

Multivan wordt ook elektrisch

Een mooie ontwikkeling voor Volkswagen. Naast de benzine- en dieselmotor wordt er ook een elektrische variant uitgebracht. De 100% elektrische Multivan. De elektrische bedrijfswagen komt met twee accupakketten: de 38.8 of 77.6 kWh. De elektrische Multivan zal een actieradius krijgen van ruim 400 kilometer (NEDC).

Levertijd Multivan einde 2019

Volkswagen Bedrijfswagen komt in het vierde kwartaal met de Multivan. In een later stadium worden de exacte prijzen en overige specificaties van de Multivan bekendgemaakt.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *