Minder lakken beschikbaar voor Tesla

Tesla heeft onlangs aangekondigd om twee van de in totaal zeven lakken te schrappen. Dit is niet geheel zonder reden. Het automerk geeft aan deze beslissing te hebben genomen om de productie te optimaliseren. Wil je graag een Tesla model S of Tesla model X leasen? Dan kun je voortaan niet meer standaard kiezen uit de lakken Metallic Silver en Obsidian Black Metallic. Deze kleuren zijn tegen een meerprijs van 2100 euro alleen op verzoek verkrijgbaar als Limited Edition.

Tesla lakken

Voorheen kon je kiezen uit de kleuren: Solid Black, Midnight Silver Metallic, Deep Blue Metallic, Pearl White Multi-Coat, Multi-Coat Red, Metallic Silver en Obsidian Black Metallic. Als je graag een Tesla model S of Tesla model X wilt leasen, dan kun je standaard in de configurator op de website van Tesla niet meer kiezen voor de laatste twee kleuren. Tesla geeft aan dat je de lakken Metallic Silver en Obsidian Black Metallic alleen op verzoek als een limited edition kunt bestellen. Hier hangt overigens wel een prijskaartje aan van 2100 euro.

Dit is overigens niet de eerste verandering voor Tesla. In de afgelopen periode heeft Tesla maar liefst vier prijsverhogingen doorgevoerd. Ook is er per 16 september 2018 een einde gekomen aan het aan het gratis onbeperkt Superchargen en wordt het gebruik van 4G voortaan in rekening gebracht.

4% bijtelling Tesla model S of Tesla model X in 2018

Wil je graag een Tesla model S of Tesla model X leasen? 2018 is het moment om een Tesla te gaan leasen. In 2018 profiteer je namelijk van de 4% bijtelling over de volledige fiscale waarde. In 2019 veranderen de regels als het gaat om de bijtelling voor elektrische auto’s in 2019. Via zakelijkelektrischleasen.nl zijn er voldoende voorraadmodellen meteen beschikbaar, overigens zijn er ook voorraadmodellen in Obsidian Black Metallic en Metallic Silver.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.