Prijs goedkopere versie Porsche Taycan 4S bekend

De prijzen van de goedkopere versie van de volledig elektrische Porsche Taycan 4S zijn bekend. De Porsche Taycan 4S heeft een vanafprijs van 109.900 euro. Met deze prijs is de Porsche Taycan 4S maar liefst 81.100 euro goedkoper dan de Porsche Taycan Turbo (S) met een vanafprijs van 191.000 euro. De Porsche Taycan 4S is de derde uitvoering van de volledige elektrische Porsche Taycan. De Porsche Taycan 4S staat begin 2020 bij de dealers in Nederland.

Derde generatie volledig elektrische Porsche Taycan 4S

Het mag duidelijk zijn dat we diep onder de indruk zijn van de volledig elektrische Porsche Taycan Turbo (S). Het sportieve design, het vermogen, het accupakket, het snelladen, alles klopt aan deze luxe, elektrische auto. Nu heeft het automerk ook eindelijk de goedkopere versie van Porsche Taycan 4S onthuld. Ook deze elektrische auto is veelbelovend. Als je kijkt naar het design van de elektrische Porsche Taycan 4S, dan is deze uitvoering in de basis exact hetzelfde als de Porsche Taycan Turbo (S). Het verschil zit ‘m onder andere in de 19 inch Taycan S Aero-velgen en rode remklauwen.

De 100% elektrische Porsche Taycan 4S gaat razendsnel van 0 naar 100 in slechts 4 seconden en heeft maar liefst een vermogen van 350 pk.

Met de elektrische Porsche Taycan 4S geniet je optimaal van alle comfort en luxe. De elektrische auto is standaard voorzien van lederen bekleding, een 10,9 inch scherm en 8-voudig elektrische verstelbare Comfort stoelen.

Actieradius Porsche Taycan Turbo 4S

De elektrische auto krijgt een 79,2 kWh accupakket. De elektromotoren van de Porsche Taycan 4S bevinden zich in de voor- en achteras van de auto. Met dit accupakket heeft de elektrische Porsche een iets kleiner accupakket dan het 93,4 kWh accupakket van de Porsche Taycan Turbo (S).

Optioneel is het overigens mogelijk om de elektrische auto uit te rusten met hetzelfde 93,4 kWh accupakket. In dit geval heb je als bestuurder een vermogen van 571 pk tot je beschikking.

De Porsche Taycan 4S heeft een actieradius van 408 kilometer volgens de WLTP-testmethode. In de praktijk zul je waarschijnlijk zo’n ruim 380 kilometer ver kunnen rijden. Mocht je de Taycan 4S willen uitrusten met een groter accupakket, dan heeft de elektrische auto een actieradius van ruim 463 kilometer (WLTP).

Porsche Taycan 4S leasen

Heb je interesse in het leasen van de Porsche Taycan 4S? De elektrische Porsche is alvast te reserveren. De Porsche Taycan 4S wordt medio 2020 op de markt uitgebracht. Je betaalt dan als zakelijke rijder 8% bijtelling over de eerste 45.000 euro en 22% over het resterende bedrag.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *