Levering Audi e-tron met een maand vertraagd

De levering van de eerste, volledig elektrische Audi bij de dealers is met vier weken vertraagd. Medio september vond de officiële onthulling van de Audi e-tron in San Francisco plaats. De vertraging is te wijten aan softwareproblemen, aldus Audi. Wat dit specifiek voor de levering van de Audi e-tron in Nederland betekent, is tot dusver nog niet bekend.

Levering Audi e-tron 2019

Heel Nederland wacht met smart op de eerste, volledig elektrische Audi e-tron. Helaas heeft Audi onlangs aangekondigd dat de levering van de Audi e-tron bij de dealers met vier weken is vertraagd. Dit heeft te maken met de software van de 100% elektrische auto. Het automerk geeft aan dat zij de software van de Audi e-tron hebben verbeterd om de Europese typegoedkeuring te krijgen. Dit typegoedkeuringscertificaat heb je nodig als je auto’s wilt registeren en verkopen in EU-landen.

Tot dusver heeft Audi nog geen exacte introductiedatum voor Nederland onthuld. Wat op dit moment bekend is, dat de Audi e-tron begin 2019 naar Nederland komt. Er waren speculaties dat de eerste Audi e-trons eind 2018 nog op kenteken gezet zouden worden. Met deze vertraging zien wij dit helaas somber in. Het automerk heeft nog niets gezegd of deze vertraging ook invloed heeft op de levering van de Audi e-tron.

Audi e-tron leasen

De Audi e-tron is alvast via de website van Audi te bestellen. De belangstelling voor de 100% elektrische Audi is enorm. Wij verwachten dat de Audi e-tron ook een populaire leaseauto wordt. Heb je belangstelling in het leasen van een Audi e-tron? De leaseprijzen zijn nog niet bekendgemaakt, maar zullen in een later stadium volgen. To be continued!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *