Nieuwe Renault Zoe krijgt actieradius van 390 kilometer

Renault heeft zojuist de tweede generatie Renault Zoe onthuld. De Renault Zoe krijgt een 52 kWh accupakket. Daarmee zou de Renault Zoe zo’n 390 kilometer (WLTP) ver kunnen rijden. Ook kan de nieuwe generatie met maximaal 50 kW DC snelladen. Helaas heeft Renault verder nog niets bekendgemaakt over de prijzen, overige specificaties en vanaf wanneer de elektrische auto leverbaar zal zijn.

Design van tweede generatie Renault Zoe

Zeven jaar na de marktintroductie van het eerste model, volgt nu de tweede generatie van de Renault Zoe. Als we kijken naar het design van de nieuwe generatie Renault Zoe, is het verschil met zijn voorganger minimaal. Op de foto’s is duidelijk te zien dat onder andere de koplampen, LED verlichting en de grille zijn vernieuwd.

Renault Zoe krijgt 52 kWh accupakket

Veelbelovend de tweede generatie Renault Zoe, maar krijgt de Renault Zoe ook een groter accupakket? De Renault Zoe krijgt een 52 kWh accupakket. Even ter vergelijking: de huidige Renault Zoe heeft een 41 kWh accupakket. Met een 52 kWh accupakket kan de Renault Zoe zo’n 390 kilometer (WLTP) rijden. In de praktijk komt dit waarschijnlijk neer op ruim 360 kilometer.

Renault Zoe binnen een halfuur weer opgeladen

Naast het thuis opladen, via openbare oplaadpunten, kan de Renault Zoe ook met maximaal 50 kW snelladen. Dat zou betekenen dat de Renault Zoe binnen een halfuur weer voor 80 procent is opgeladen. Bij een openbaar oplaadpunt met een laadvermogen van 22 kW heeft de Renault Zoe ruim 3 uur aan oplaadtijd nodig.

Marktintroductie Renault Zoe

Heb je interesse in het leasen van de Renault Zoe? Renault heeft nog niets bekendgemaakt over de prijzen van de Renault Zoe. Dit volgt waarschijnlijk voor zijn officiële debuut. De Renault Zoe is naar verwachting leverbaar vanaf november 2019.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *