Sportief elektrisch rijden in de BMW i3s

Het is oktober en dat betekent dat je vanaf nu naast de BMW i3, ook de keuze hebt uit een sportieve variant. De i3s moet de typische sportieve aspiraties die we van BMW gewend zijn, naar de volledig elektrische auto brengen. Op papier lijkt dit aardig te lukken. De nieuwe i3s sprint in 6,9 seconden naar de 100 en is voorzien van 183PK.

Overigens is de rijbeleving van de elektrische auto van BMW nooit iets mis geweest. Sterker nog, ook nu nog is de i3 misschien wel de best rijdende elektrische auto op de markt. De auto voelt lichtvoetig en stuurt als een echte BMW. Dat het Duitse merk er met de i3s nog een schepje bovenop doet, kan dus nooit verkeerd uitpakken.

Subtiele veranderingen design

Naast betere prestaties, meer pk’s en een lichtere koets, is ook het design onder handen genomen. Het is misschien lastig te zien, maar de i3s oogt wel degelijk een stukje sportiever dan een reguliere i3. Met bredere wielkasten, grotere velgen en een zwart dak probeert BMW je hart ook sneller te laten kloppen van het uiterlijk van de auto.

We verwachten niet dat iedereen de i3s nu gelijk een mooie auto vindt, het uiterlijk van de auto is nog steeds net zo uitgesproken als de voorgaande modellen. Kort gezegd vind je hem mooi of niet. Maar toch, als je er in rijdt vergeet je dat meteen!

Wil jij binnenkort strepen trekken met de i3s? Je kunt de BMW i3 en de BMW i3s vanaf oktober dit jaar leasen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *