Iets meer duidelijk over de Opel Ampera-e

Lang is er veel onduidelijk geweest omtrent de Opel Ampera-e. ‘Wat wordt de range, wat is de aanschafprijs, wanneer komt de auto naar Nederland’, allemaal vragen die nog beantwoord moeten worden. De eerste testritten zijn echter gemaakt met de volledig elektrische Opel en het lijkt erop dat de auto z’n beloftes gaat inlossen.

De toekomst ziet er goed uit voor de elektrische auto’s. De voortdurende verbeterde technologie en de hogere mate van concurrentie komt de ontwikkeling van de EV’s echt ten goede. Niet alleen de range is constant aan verbetering onderhevig, ook de ontwikkeling van de auto’s zelf. De Ampera E is hierin hét voorbeeld. De auto is volwassen, rijdt zeker 300 kilometer op een volle lading, biedt ruimte voor 5 personen en moet €40.995 gaan kosten.

Inschrijven nieuwsbrief

Eerste Ampera E eind dit voorjaar

De eerste lichting Ampera-e’s komt naar alle waarschijnlijkheid eind dit voorjaar naar Europa. Nederland hoort bij de eerste groep landen die de Opel krijgt. Waneer kan de Ampera-e dan daadwerkelijk bij jou op de oprit staan? De importeur van Opel Nederland weet het nog niet. Wij verwachten juli of augustus.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *