Oproep | Wil jij de nieuwe Renault ZOE testen?

Steeds meer automerken zijn bezig met de (door)ontwikkeling van nieuwe volledig elektrische modellen. De Nederlandse overheid stimuleert ook de zakelijke rijder om te kiezen voor volledig elektrisch rijden, het verschil in bijtelling is immers 4% voor volledig elektrische auto’s om 22% overige auto’s.

De nieuwe Renault ZOE

De nieuwe Renault ZOE is volgens eigen zeggen ‘de eerste betaalbare elektrische auto’, met een vanafprijs van 30.390 (inclusief aankoop batterij. Nu is dit voor de gemiddelde consument nog steeds een behoorlijke investering, voor de leaserijder is deze vanafprijs in combinatie met de gunstige bijtelling en de goede actieradius wel interessant.

Wil jij de nieuwe Renault ZOE uittesten?

Hoe sta jij tegenover volledig elektrisch rijden? Heb jij al eens elektrisch gereden? Wij bieden je nu de kans om de nieuwe Renault ZOE (met een actieradius van 400km NEDC) geheel vrijblijvend uit te testen, in ruil voor een review op deze website. Meld je aan via het contactformulier.  We kijken uit naar je reactie!

4 reacties

  1. Thomas Pijnenborgh op zegt:

    Als ondernemer en mede-eigenaar van groenebouwmaterialen.nl is elektrisch rijden eigenlijk een must voor ons. Bezoek aan klanten en toeleveranciers, onderweg laden indien nodig, ik ben benieuwd hoe dat werkt met een elektrische auto.

  2. Ernst Wallinga op zegt:

    Ja, leuk! Ik wil wel eens testen of zo’n Zoë wat voor Sellian is. En dat bloggen zit wel goed, want dat doen we wekelijks voor meerdere klanten.

  3. Dennis Pettinga op zegt:

    Graag test ik de nieuwe Zoe, na ritten in de Tesla en VW up ben ik bijna overtuigd. Hoe de relatief beperkte actieradius uitpakt ben ik erg benieuwd naar!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *