Levering Kia e-Niro in 2019

Eind dit jaar kunnen wij de Kia e-Niro in de showrooms in Nederland bewonderen. In het eerste kwartaal van 2019 wordt de 100% elektrische auto geleverd. De Kia e-Niro met 64 kWh-batterij is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: DynamicLine en ExecutiveLine. De vanafprijzen worden in november 2018 bekendgemaakt. Daaropvolgend worden uiteraard ook de leasetarieven gepubliceerd.

Kia heeft aangegeven dat de prijs van de Kia e-Niro in ieder geval onder de 50.000 euro blijft. Waardoor zakelijke rijders ook in 2019 gedurende de looptijd profiteren van 4% bijtelling over de volledige cataloguswaarde.

Uitvoeringen Kia e-Niro

De Kia e-Niro is leverbaar met een 64 kWh-batterij en een 39.2 kWh-batterij. De Kia e-Niro met een accupakket van 64 kWh is verkrijgbaar in de uitvoeringen DynamicLine en ExecutiveLine. De fabriek levert in het eerste en tweede kwartaal vooral DynamicLines uit. In een later stadium volgt de ExecutiveLine.

Beide uitvoeringen zijn zeer rijk uitgerust en zijn voorzien van vele opties. De DynamicLine heeft onder andere 17 inch lichtmetalen velgen, achteruitrijcamera, LED-dagrijverlichting, stuurwiel- en stoelverwarming voor en parkeersensoren achter.

De ExecutiveLine heeft aanvullend op de DynamicLine onder andere dodehoekdetectie (BSD), LED-koplampen, privacy glass, volledig lederen bekleding en JBL Premium Sound System.

Actieradius + opladen Kia e-Niro

De Kia e-Niro met een 64 kWh-batterij heeft een actieradius van 485 kilometer volgens de WLTP-testnorm. De Kia e-Niro met een capaciteit van 39.2 kWh heeft een actieradius van 312 kilometer (WLTP).

De Kia e-Niro laadt maximaal 80 kilowattuur. Via een 1 fase lader (32a) heeft de elektrische auto voor een volle accu ongeveer 10 uur en 30 minuten nodig. Via een 175 kWh snellader is de 100% Kia e-Niro binnen 40 minuten van 38 tot 304 kilometer opgeladen.

Kia e-Niro leasen

Wij verwachten dat de Kia e-Niro het zeer goed gaat doen onder de zakelijke rijder. Wil je graag een Kia e-Niro leasen? De Kia e-Niro is alvast te reserveren via de website van Kia. Wij houden jou uiteraard op de hoogte, zodra de prijzen en leasetarieven bekend zijn.

1 reactie

  1. N. Improta op zegt:

    Geachte Leassblog,

    ik ben zeer geinteresserd in een Kia Niro executive : ik zou niet eerder dan 15-10-2019 een overeenkomst kunnen tekenen. Met vriendelijk groeten N. Improta

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *