Superchargen in Nederland duurder geworden

Tesla heeft onlangs de tarieven voor het Superchargen in Nederland met 40% verhoogd. In Nederland betaal je nu 0,28 cent per kWh (voorheen was dit 0,20 cent per kWh). Tesla heeft niet alleen in Nederland de laadtarieven voor het Superchargen verhoogd. In overige landen gaan de prijzen voor het Superchargen ook omhoog. In België betaal je nu 0.32 cent voor het Superchargen (in plaats van 0.23 cent). De tariefverhoging heeft te maken met het feit dat Tesla graag meer Superchargers wil gaan plaatsen.

Niet getreurd, het is nog mogelijk om een Tesla Model S te leasen. Je profiteert van onbeperkt gratis Superchargen en je betaalt slechts 4% bijtelling over de gehele fiscale waarde gedurende de looptijd van het leasecontract.

Tesla Superchargers in Nederland

Voorheen betaalde je 0.20 cent per kWh voor het opladen van een Tesla Model S of Tesla Model X bij de Superchargers. Tesla heeft onlangs de prijzen voor het Superchargen met 40% verhoogd. Tesla rijders gaan nu 0.28 cent per kWh voor het Superchargen betalen. De reden voor de prijsverhoging is dat Tesla graag het netwerk van de Tesla Superchargers wil gaan uitbreiden. Nederland telt op dit moment 16 Tesla Superchargers. Hier worden op korte termijn 10 extra locaties van Tesla Superchargers aan toegevoegd.

Dit is overigens niet de eerste prijsverhoging die Tesla heeft aangekondigd. Tesla heeft eerder al aangegeven de prijzen voor de Tesla Model S en Tesla Model X te verhogen.

Tesla Model S met onbeperkt gratis Superchargen leasen

Heb je interesse in het zakelijk leasen van een Tesla Model S? Wacht niet te lang, er zijn nog een aantal Tesla Model S’ beschikbaar waarbij je gedurende de looptijd van het leasecontract profiteert van onbeperkt gratis Superchargen en 4% bijtelling hebt over de gehele fiscale waarde.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *