Prijzen van nieuwe Opel Astra bekend

De prijzen van de nieuwe Opel Astra (benzinemotoren) zijn zojuist bekendgemaakt. De Opel Astra heeft een vanafprijs van 24.199 euro. De Opel Astra is al jaren een van de meest populaire leaseauto’s in het B-segment. De nieuwe Opel Astra is voorzien van de nieuwste moderne technologie en stoot 21% minder CO2 uit dan zijn voorganger. De populaire leaseauto beleeft zijn debuut op de IAA in Frankfurt (12 tot en met 22 september).

Opel maakt prijzen Opel Astra bekend

De Opel Astra is direct verkrijgbaar in vier uitvoeringen: Edition, Business Edition, Elegance en Ultimate. De Opel Astra Edition heeft een prijs vanaf 24.849 euro, de Business Edition is verkrijgbaar vanaf 24.199 euro, de Elegance is leverbaar vanaf 28.849 euro en tot slot heeft de Ultimatum uitvoering een vanafprijs van 32.599 euro. De Opel Astra is standaard uitgerust met onder andere parkeersensoren achter, cruise control en een infotainmentsysteem met 7 inch touchscreen.

De Opel Astra is qua design redelijk gelijk gebleven met het huidige model. Daarentegen is het nieuwe model van de Opel Astra wel voorzien van nieuwe motoren. Bovendien komt Opel voor het eerst met een 9-traps automaat.

Opel Astra populaire leaseauto

De Opel Astra is al jaren een populaire leaseauto onder de zakelijke rijder in het B-segment. De Opel Astra is gunstig geprijsd en is standaard rijk uitgerust. Je kunt dus wel stellen dat de auto een goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *