Tesla verlaagt prijs Tesla Model S en Tesla Model X

Op het gebied van prijzen zit Tesla alles behalve stil. Begin maart kondigde Tesla een prijsverlaging aan voor de Tesla Model S en Tesla Model S. Zojuist heeft Tesla wederom de prijzen voor beide auto’s aangepast. De Tesla Model S is verkrijgbaar vanaf 79.200 euro en de Tesla Model X heeft een vanafprijs van 85.100 euro. De prijzen zijn direct van toepassing en tevens aangepast op de website van Tesla.

Prijs Tesla Model S

De Tesla Model S is 6.800 euro in prijs verlaagd. Voorheen was de vanafprijs van de Tesla Model S Standard Range 86.000 euro. De Tesla Model S Standard Range heeft een nieuwe prijs van 79.200 euro. De Long Range uitvoering is verkrijgbaar vanaf 88.800 euro en de Tesla Model S Long Range Performance heeft een prijs vanaf 97.500 euro.

Prijs Tesla Model X

De Tesla Model X is maar liefst 9.800 euro in prijs verlaagd. Voorheen was de prijs van de Standard Range uitvoering 94.800 euro. Tesla heeft de prijs voor de Tesla Model X Standard Range aangepast naar 85.000 euro. De Tesla Model X Long Range heeft een vanafprijs van 94.600 euro en de Performance uitvoering is verkrijgbaar vanaf 103.100 euro.

Tesla Model S of Tesla Model X leasen

Heb je interesse in het leasen van de Tesla Model S of Tesla Model X? Uniek, er zijn namelijk een aantal leasemaatschappijen waarbij de elektrische auto’s in 2018 nog op kenteken zijn gezet. De zakelijke rijder profiteert hierdoor van 4% bijtelling over de gehele fiscale waarde.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *