Tesla Model 3 Long Range RWD niet meer verkrijgbaar

De productie van de Tesla Model 3 Long Range RWD is per direct stopgezet. Vanaf dit moment is de Tesla Model 3 Long Range RWD niet meer leverbaar. Dit heeft Tesla zojuist bekendgemaakt. Het is nog niet duidelijk wat er gaat gebeuren met de bestaande orders. Volgende week geeft Tesla meer duidelijkheid over de orders die niet meer geleverd kunnen worden en welk alternatief zij kunnen bieden. 

Tesla stopt met productie van Tesla Model 3 Long Range RWD

Vanaf dit moment is de Tesla Model 3 Long Range RWD niet meer leverbaar. Tesla heeft deze beslissing genomen vanwege het stroomlijnen van de productielijn van de Tesla Model 3.

Tesla Model 3 Long Range RWD in bestelling staan?

Heb je een Tesla Model 3 Long Range RWD reeds in bestelling staan? Het is op dit moment nog niet duidelijk wat gaat gebeuren met de bestaande orders. Tesla stelt een lijst op met reeds geproduceerde orders. Het is dus mogelijk dat jouw auto nog niet is geproduceerd. Volgende week geeft Tesla meer duidelijkheid over de orders die niet meer geleverd kunnen en welk alternatief zij kunnen bieden.

Tesla Model 3 leasen

De Tesla Model 3 Long Range RWD is niet meer verkrijgbaar, maar de overige uitvoeringen van de Tesla Model 3 zijn nog wel leverbaar.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *