Prijsverhoging lakken Tesla model X en Tesla model S

Per 3 augustus 2018 zijn de prijzen voor de Metallic en de Multi-Coat lakken voor de Tesla model S en de Tesla model X gewijzigd. Dit heeft als gevolg dat de basisprijs en daarmee het leasetarief per maand omhoog is gegaan. Echter is er een overgangsregeling van toepassing. Als je via jouw leasemaatschappij een Tesla model X of Tesla model S vóór 17 augustus 2018 bestelt, dan profiteer je nog van het oude tarief.

Prijsverhoging Metallic en de Multi-Coat lakken

Voor de Metallic lakken betaalde je voorheen 1.050 euro. De nieuwe prijs voor de Metallic lakken is 1.600 euro. De oude prijs van de Multi-Coat lakken was 1.600 euro en de nieuwe prijs bedraagt 2.100 euro.

Deze prijswijziging is niet de eerste. Eind juli 2018 maakte Tesla al bekend standaard een premium upgrade toe te voegen aan de Tesla model S en de Tesla model X. Dit heeft tot gevolg dat de basisprijs van de Tesla is verhoogd. Tenslotte werd begin juli bekend dat er voortaan jaarlijks moet worden betaald voor het gebruik van 4G in de Tesla. Ook voor het Superchargen moet tegenwoordig worden betaald, tenzij je gebruik maakt van het Referralprogramma.

Tesla model X of Tesla model S leasen

Ben je geïnteresseerd in het leasen van een Tesla model S of een Tesla model X? Het is zeker de moeite waard om via zakelijkelektrischleasen.nl een voorraadmodel te gaan leasen (ruime voorraad tegen de oude condities!) of jouw Tesla model S of Tesla model X in een Metallic of Multi-Coat lak vóór 17 augustus 2018 te bestellen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *