Nieuwe Renault Clio onthuld

Renault Nederland heeft zojuist de gloednieuwe Renault Clio onthuld. Het interieur van de gloednieuwe Renault Clio is enigszins veranderd ten opzichte van het huidige model. Het design van de nieuwe Renault Clio oogt sportief en het interieur heeft een luxe uitstraling gekregen.

Renault heeft nog niets bekendgemaakt over de prijzen, specificaties en wanneer we de gloednieuwe Renault Clio in Nederland kunnen verwachten. Dit maakt Renault in een later stadium bekend.

Interieur Renault Clio

De Renault Clio is een populaire leaseauto onder de zakelijke rijder. Het interieur van de Renault Clio heeft een metamorfose ondergaan. Een luxe uitstraling en kwalitatief hoogwaardige materialen stonden hoog op het prioriteitenlijstje. Dit is het automerk gelukt door onder andere de luxe interieurbekleding, het middenconsole en het relatief grote multimediascherm van 9.3 inch.

Door het grote scherm oogt het interieur een stuk luxer. Het gloednieuwe model heeft hiermee een primeur te pakken. Nog nooit eerder is er zo’n groot scherm in een Renault geplaatst. Renault heeft tevens nagedacht over het ontwerp van het dashboard door dit op te delen in drie verschillende panelen. Vergeleken met zijn voorganger, is het stuurwiel ook iets groter en dikker. Dit is bevordelijk voor de grip op het stuur. Een mooi detail, de bedieningsknoppen zijn verlicht. Tevens zijn er zachte materialen gebruikt voor de deurpanelen.

De gloednieuwe Renault Clio is tevens voorzien van de nieuwste moderne technologie en biedt een ruimer interieur en bagageruimte.

Exterieur Renault Clio

De gloednieuwe Renault Clio heeft een sportief design en verschilt qua exterieur niet erg van het oude model. De Renault Clio heeft onder andere full LED-verlichting en verchroomde raamomlijsting. Het nieuwe model is verkrijgbaar in een aantal nieuwe lakkleuren: Orange Valencia, Brun Vision en Bleu Celadon. In totaal is het nieuwe model verkrijgbaar in elf lakkleuren en heb je de keuze uit drie exterieurpakketten.

Renault Clio leasen

Heb je interesse in het leasen van de gloednieuwe Renault Clio? Helaas heeft Renault nog niets bekendgemaakt over de prijzen en de beschikbaarheid van de Renault Clio. Het automerk zal dit in een later stadium bekendmaken.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *