Nieuwe leaseauto’s zomer 2018

In de zomer van 2018 kunnen wij een heel aantal nieuwe auto’s op de Nederlandse markt verwachten. De autofabrikanten staan niet stil en de ene onthulling volgt na de andere. De modellen zijn ruimer, groter en de auto’s zijn steeds vaker voorzien van de nieuwste technologieën. Maar welke modellen zijn voor de zakelijke rijder interessant? In dit artikel zetten wij twee nieuwe leaseauto’s voor je op een rijtje waar wij veel van verwachten.

Nieuwe Ford Focus 2018

Een paar weken geleden onthulde Ford in Londen de vierde generatie Ford Focus. Het nieuwe model is veelbelovend met zijn nieuwe motoren, de enorme ruimte en de auto beschikt over meer technologie. De Ford Focus is verkrijgbaar als crossover, hatchback en stationwagon en is er in de uitvoeringen als Titanium, Sportieve ST Line, super-de-luxe Vignale en als Active. Aan het design van de Ford Focus hatchback is nauwelijks wat veranderd, maar kijken we naar het interieur dan heeft het nieuwe model veel meer beenruimte. Dit geldt ook voor de stationwagon en dan met name de laadruimte. De laadopening is hoger en breder. Niet alleen heeft de Ford Focus over het algemeen meer ruimte, de autofabrikant heeft ook uitgebreid gekeken naar het verbruik van het nieuwe model. De Ford Focus is zuiniger, doordat het gewicht met 88 kilogram is afgenomen en door de nieuwe Ecoboost motoren. Bovendien is Ford bezig met de ontwikkeling van hybride auto’s.

Het nieuwe model is verkrijgbaar als een 1.0 Ecoboost (100 en 125 pk) of als een 1.5 Ecoboost (150 of 175 pk). Daarnaast is het model ook beschikbaar met een 1.5 dieselmotor (95 en 120 pk). Voor degenen die op zoek zijn naar iets meer vermogen is de Ford Focus ook beschikbaar in een 2.0 EcoBlue (150 pk). Daarnaast heeft Ford flink ingezet op het creëren van een betere rijervaring. Het nieuwe model beschikt over de nieuwste technologie en heeft onder andere de CoPilot 360 (twaalf sensoren rondom de auto), een rijstrook-assistent en geeft je een seintje zodra er spookrijders in de buurt zijn.

Ford Focus leasen

Het nieuwe model is uitermate geschikt voor de zakelijke rijder, niet alleen omdat hij van alle gemakken voorzien is, maar ook vanwege de prijs-kwaliteitsverhouding die we van Ford gewend zijn. Op dit moment zijn de vanafprijzen van het nieuwe model nog niet bekend, maar de nieuwe Ford Focus kunnen wij in de zomer van 2018 in Nederland verwachten.

De nieuwe Volvo V60 2018

Naast de nieuwe Ford Focus mag Volvo uiteraard ook niet ontbreken in de categorie ‘perfecte auto voor de zakelijke rijder’. Onlangs onthulde Volvo de nieuwe Volvo V60 in zijn natuurlijke habitat: in Stockholm. Het nieuwe model is ruimer, sterker nog de Volvo V60 is het ruimste model in zijn klasse. De Volvo V60 is van alle gemakken voorzien en is de perfecte combinatie tussen luxe,  ruimte en veiligheid. Volvo heeft wederom flink geïnvesteerd in de modernste technologie, want het nieuwe model is voorzien van onder andere een elektrisch bedienbare achterklep, een 9-inch touchscreen met Spotify, Apple Carplay en Android Auto. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om het infotainmentsysteem uit te breiden met een 4G wifi connectie. Aan veiligheid ook geen gebrek, het nieuwe model beschikt over allerlei veiligheidssystemen waaronder de Pilot Assist, waarbij de auto de bestuurder helpt met sturen en remmen.

Volvo V60 leasen

De Volvo V60 is alvast te bestellen en verwachten wij in de zomer van 2018 in de showrooms. Het nieuwe model is beschikbaar met een benzinemotor (T5 en T6) of met een dieselmotor (D3 en D4). Daarnaast kun je ook voor de T8 Twin Engine plug-in hybride kiezen. De vanafprijs van het nieuwe model is 42.915 euro. Voor deze prijs heb je een Volvo V60 T5 Geartronic Momentum (250 pk). Met een vanafprijs van 42.915 euro betekent dit een nettobijtelling (op basis van 40,8% belastingschaal) van ongeveer 409 euro in de maand.

Naar welke nieuwe leaseauto kijk jij uit? Welke leaseauto zouden we volgens jou moeten toevoegen aan de veelbelovende modellen voor 2018? Laat het ons weten in een reactie hieronder.

1 reactie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *